Toegangsprijzen en abonnementen

Voor de toegang tot ons park gelden verschillende tarieven.

Update ticketverkoop i.v.m. corona

Ons park is zodanig uitgestrekt (maar liefst 22 hectare) en de paden zijn zo breed dat je elkaar in principe altijd al op ruime afstand voorbij kunt lopen. Om helemaal op 'safe' te spelen hebben we besloten om maximaal 200 bezoekers per dag te willen ontvangen, normaliter kunnen dit er met gemak 1200 zijn. Om dit te reguleren, verplichten we iedereen op voorhand een e-ticket te bestellen, je bent hierdoor verplicht om een datum te selecteren. Dit doe je hier: Gezinsticket.

LET OP: had je eerder al een ticket besteld of ben je abonneehoud(st)er, dan hoef je dit vooraf niet aan te geven en ook geen nieuw ticket te kopen. Dit is ingecalculeerd.

Zomerseizoen 2020 (heden t/m september)

Volwassenen (Reguliere entreeprijs) € 14,00
Kinderen (t/m 12 jaar) GRATIS
65+'ers € 2,00 korting
Groepen v.a. 20 personen € 2,00 korting

PUUR Appeltern 2020 (oktober en november)

Volwassenen (Reguliere entreeprijs) € 10,00
Kinderen (t/m 12 jaar) GRATIS
65+'ers € 2,00 korting
Groepen v.a. 20 personen € 2,00 korting

Parkeren 2020

Personenauto € 3,00
Bus/touringcar Gratis

Abonnement

Bezoek je ons regelmatig? Dan bevelen wij ons abonnement aan, deze kost slechts € 30,- p.p. inclusief parkeren (normaliter kost parkeren €3,00 per auto). Je kunt vanaf de datum van je eerste bezoek onze tuinen een jaar lang bezoeken. Koop je dus op 1 juni 2020 een jaarkaart dan kun je tot en met 1 juni 2021 bezoeken.

Abonnementen zijn online te bestellen, na bestelling wordt de pas zo snel mogelijk per post toegestuurd.

LET OP: Kinderen tot en met 12 jaar hebben in 2020 GRATIS entree en geen abonnement nodig om toegang te krijgen. Om je abonnement te activeren en de abonnementspas toe te sturen, hebben we maximaal 3 werkdagen nodig. Wil je het abonnement eerder in laten gaan? Sluit het dan direct af bij onze entreebalie, deze vind je bij de ingang van het park.

Arrangementen

Een geheel verzorgde dag beleven in De Tuinen van Appeltern met collega's, vrienden, relaties of familie? Dat kan! Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke arrangementen samengesteld. Geniet van een sfeervol samenzijn en een heerlijke dag uit!