Tuinadviescentrum

Professioneel tuinadvies.
  • Tuinadviescentrum
  • Tuinadviescentrum
  • Tuinadviescentrum

Hoe krijgt je een tuin die bij jou past?
Om tuinbezitters, die op zoek zijn naar deskundige hulp, te kunnen helpen heeft De Tuinen van Appeltern landelijk 45 hoveniers en ontwerpers geselecteerd. Ieder weekend (april t/m oktober) geven zij van 11.00 uur tot 17.00 uur op toerbeurt vrijblijvend tuin- en schetsadvies bij het Tuinadviescentrum in Accommodatie 'De Wintertuin'.

Gratis tuinconsult
Daarnaast kun je ieder weekend, vanaf april tot en met oktober, een gratis tuinconsult krijgen. Neem een plattegrond (ontwerp) en foto's van jouw tuin mee en je krijgt uitsluitsel, eventueel aan de hand van een klein schetsje, over de vraag of je tuin voldoet aan 'De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk'.

Tuinadvieskaart
Bezoek je De Tuinen van Appeltern doordeweeks en vind je geen hovenier in het Tuinadviescentrum, dan kun je de Tuinadvieskaart invullen. Een Appeltern Tuinexperts neemt dan contact met jou op!

In het Tuinadviescentrum wordt tevens uitleg gegeven over het proces, van ontwerp tot aanleg, vind je diverse constructieve materialen, wordt Tuingeluk in al haar facetten uitgelegd en vind je de bibliotheek met tientallen tuinboeken!