Plantenmarkt

Elke dag de mooiste planten!.
  • Plantenmarkt
  • Plantenmarkt
  • Plantenmarkt

De plantenmarkt is sinds 2018 te bezoeken zonder entree te betalen voor het inspiratiepark. Je treft de plantenmarkt aan bij het entreegebouw. Naast onze plantenmarkt kun je ook direct even een kijkje nemen in onze cadeauwinkel!

De plantenmarkt van De Tuinen van Appeltern is, evenals de cadeauwinkel, iedere dag geopend.

Plantenmarkt - De Tuinen van Appeltern

Door de nauwe samenwerking tussen medewerkers van de plantenmarkt en onze tuindienst vind je vele bijzondere planten uit onze tuinen terug op de plantenmarkt. Wij proberen zoveel mogelijk, in de tuin bloeiende, soorten aan te bieden.

Daarnaast ook soorten die sterk zijn en lang in jouw tuin zullen verblijven! Op deze manier worden dan ook steeds nieuwe soorten voor de verkoop aangeboden. Elke week bloeien immers weer andere planten en kiezen we onze favorieten speciaal voor jou!

Online planten bekijken of bestellen?

Alle planten uit ons park staan uitgebreid omschreven in onze plantenencyclopedie. Je kunt hier ook gebruik maken van handige filters zoals kleur, planthoogte, standplaats, etc. De meeste beplanting kun je zelfs online bestellen via onze webshop!

Online planten bestellen

De planten worden na bestelling netjes thuisbezorgd op de door jou gekozen datum en tijd. Afhalen in ons park is helaas niet mogelijk, hier is enkel het aanbod van de plantenmarkt te koop.

UNDEFINED