Rhododendrons

We hebben met elkaar gewoon minder geduld gekregen.

Omschrijving

De uitspraak ‘boompje dood, plantertje dood’ kent iedereen. We hebben met elkaar gewoon minder geduld gekregen alhoewel het voor de echte tuinier wat minder geldt omdat zij het groeiproces ook geweldig boeiend vinden.

Feit blijft dat het gros van de Nederlandse tuinbezitters zo snel mogelijk wil genieten van een volwassen tuin, met lekker veel groen en heerlijk vrij zonder inkijk van buren of passanten.

De Nederlandse kwekerijen hebben daar de laatste tien jaar goed op ingespeeld door allerlei ‘kant en klaar’ producten aan te bieden. Volgroeide hagen, hoge bomen, vaste planten in grote potten, metershoge struiken enz. enz.

Het is feitelijk allemaal begonnen met de graszoden. Niet meer wachten of het zaak wel uitkomt maar meteen een bespeelbare grasmat. Ook op constructief gebied is er voor tuiniers zonder geduld vooruitgang geboekt. Kant en klare tuinmuren, zwembaden, serres, overkappingen. Alles in één dag geplaatst. Wachten op Tuingeluk is niet meer nodig. Het kan meteen beginnen, vandaag nog.

Bedrijven die het je makkelijker zullen maken:

Appeltern plantenmarkt
Door de nauwe samenwerking tussen de medewerkers van de plantenmarkt en de tuindienst, vind je alle bijzondere planten uit de tuinen ook op de markt. Wij proberen zoveel mogelijk actuele, in de tuin bloeiende, soorten aan te bieden op onze plantenmarkt.

Extra hulp
Heb je extra hulp nodig om een plantenborder goed in te richten? Dan kun je een beroep doen op de schetsservice, onze Appeltern Tuinexperts of de plantinformatie in de plantenencyclopedie.

Productenlijst

Tuinadvies

Stel een vraag over deze inspiratietuin

Wat is je vraag? *
Naam *
E-mailadres *
Foto
Optioneel kun je een foto bijvoegen om je vraag te verduidelijken.
Fluistertour
–:––