In het rond

Tv-programma’s en ook tijdschriften hebben grote invloed op keuzes van tuiniers. Als daar strakke stoere tuinen getoond worden, zorgt het al snel voor een trend.

In het rond

Omschrijving

Materiaal fabrikanten hebben een grote invloed in de tuinbranche. Natuurlijk proberen zij producten te maken die tuiniers graag zouden willen aanschaffen, maar dat betekent nog niet dat producten of vormen uit de mode zijn als die niet in tv-programma’s of tijdschriften te zien zijn.

Wij vinden het leuk om zo af en toe ‘een tegengeluid’ te laten zien en af te wijken van het normale patroon. Een tuin in ronde vormen moet gewoon ook kunnen. En nu die eenmaal is aangelegd zijn wij en ook onze bezoekers enthousiast over het resultaat.

In-het-rond_De-Tuinen-van-Appeltern

De ronde vorm spreekt. Dat zie je, dat voel je, dat is gewoon comfortabel en zelfs een tikkeltje romantisch. Maar de ronde bakken hebben nog een ander effect. Het is een collage van bordertjes op verschillende hoogteplateaus geworden. Dat geeft extra dieptewerking, maar is ook praktisch in het onderhoud. Je kunt overal bij en de planten en struiken blijven binnen de stalen randen. Nee hoor, rond is helemaal niet oubollig maar eerder eigentijds, onderhoudsvriendelijk en inspirerend. Een groot voordeel van een rond terras is dat er meer ruimte overblijft voor de beplanting.

Producten uit deze tuin:

  • De metalen ringen zijn voor ons gemaakt door Xidit;
  • Het Straatwerk (baksteen) komt van onze partner Buiter Beton;

Plantenlijst

Stel een vraag over deze inspiratietuin

Wat is je vraag? *
Naam *
E-mailadres *
Foto
Optioneel kun je een foto bijvoegen om je vraag te verduidelijken.
Fluistertour
–:––