Hoe werkt Appeltern?

De Tuinen van Appeltern heeft zich altijd ten doel gesteld om jou als tuinbezitter zo gelukkig mogelijk te laten zijn met jouw tuin.

Hoe werkt Appeltern?

Omschrijving

Door te laten zien wat er allemaal mogelijk maar ook door concreet sfeer te laten proeven, denken we je al een eind op weg te helpen. Appeltern is een particulier initiatief, weliswaar sluiten meer overkoepelende tuingerelateerde organisaties zich aan, maar Appeltern is selfsupporting zonder subsidies en toelagen. We kunnen onze dienstverlening dus alleen verbeteren en uitbreiden als er voldoende bezoekers naar de tuinen komen die entree betalen.

Om je goed en snel te informeren hebben we naast de tuinen in de praktijk ook een uitgebreide informatieve website met webshop waar je ook nog eens rechtstreeks contact kunt leggen met de leverancier. We kunnen onmogelijk alle producten laten zien, maar we hebben door samenwerking met A-merken en innovatieve nieuwkomers wel een bijna compleet scala. Alle productgroepen zijn te zien en ook vele specialisten zijn verbonden aan dit concept.

Ons kennis platvorm fysiek en digitaal wordt alsmaar groter en completer waarbij wij zoals gezegd blijven letten op de toegevoegde waarde voor je als tuinbezitter of tuinfan. Jouw tuingeluk staat voorop bij alles wat we doen!

Bij Appeltern aangesloten dienstverleners en producenten:

Tuinadvies

Stel een vraag over deze inspiratietuin

Wat is je vraag? *
Naam *
E-mailadres *
Foto
Optioneel kun je een foto bijvoegen om je vraag te verduidelijken.
Fluistertour
–:––