Dynamic

Het ritme van de stoere in metaal gevangen tegels opzij en de kaarsrechte hardhouten latten achter en voor, zijn doorgetrokken in het vloervlak van de tuin.

Omschrijving

Dynamisch staat voor krachtig, energiek, gedurfd en groeizaam. Stuk voor stuk termen die van toepassing zijn op de elementen in deze tuin!

De opvallende tegelwand links en rechts, het subtiele oersterke lattenspel op de achtergrond, de boom, gevangen in een zee van sterke planten en de gewaagde combivorm van ellips en rechte hoek. Bijzonder en verrassend, vooral niet alledaags, maar buitengewoon inspirerend!

Kortom een tuin die er anders uitziet dan andere. Loop binnen en ervaar het ook zelf. U komt er zeker energieker vandaan, zelfs als u een tijdje blijft zitten onder de overkapping.

Dynamic is best een grote tuin, ongeveer 140m² in totaal. We hebben nu eens geprobeerd om compleet afwijkende vormen te combineren in één ontwerp. De strakke tuin overkapping met speelse wanden, het ellipsvormige terras, de tegelbanen tegen de achterwand en de grillige vorm van de border onder de boom. Misschien dat juist, de sterke contrasten er wel voor zorgen dat het zo’n leuk geheel geworden is. Feit is in ieder geval wel dat de vormen spreken omdat ze zo overtuigend zijn toegepast. Neem alleen de wanden maar.. proef het verschil tussen de betonnen vierkante vlakken opzij en de open latjes tegen de achterwand.
Kortom, een tuin met meerdere gezichten, qua materiaal, textuur, kleur en gebruik.
Dat geeft kracht.. dat kan bijna niet anders!

Plantenlijst

Productenlijst

Stel een vraag over deze inspiratietuin

Wat is je vraag? *
Naam *
E-mailadres *
Foto
Optioneel kun je een foto bijvoegen om je vraag te verduidelijken.
Fluistertour
–:––