Dutch Quality Gardens hoveniers

Een hovenier is een alleskunner, althans als hij uit het juiste hout gesneden is.

Dutch Quality Gardens hoveniers

Omschrijving

Een hovenier is een alleskunner, althans als hij uit het juiste hout gesneden is. Een hovenier kan ontwerpen, moet verstand hebben van materialen en planten, kan metselen en timmeren, moet alles weten over meststoffen en plantenziektes, over water en techniek, over duurzaamheid, over dieren; eigenlijk over van alles en nog wat.

Tegelijkertijd moet hij kunnen luisteren, creatief zijn en misschien nog wel het allerbelangrijkst, hij moet een oneindige liefde hebben voor het vak en moeder natuur. Want alleen met die kwalificaties is hij in staat om mooie tuinen te maken voor gelukkige tuinbezitters.

Omdat we in Appeltern regelmatig de vraag kregen over wie het best kan helpen bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van de tuin, zijn wij zelf op zoek gegaan naar hoveniers die wij met een gerust hart kunnen aanbevelen. De Dutch Quality Gardens hoveniers staan inmiddels al meer dan 15 jaar hun mannetje en hebben talloze tuinbezitters in het hele land naar tevredenheid geholpen.

Uiteraard houden wij een oogje in het zeil. Niet omdat we het niet vertrouwen, maar omdat we graag samen met hen nieuwe ontwikkelingen willen doorvoeren. We testen en bedenken nieuwe producten en concepten zodat tuinieren nog leuker wordt!

De werkwijze van een Dutch Quality Gardens hoveniersbedrijf

is overzichtelijk, open en objectief.
Alles is erop gericht dat jij de tuin krijgt die helemaal bij jou past. Het begint allemaal met jouw wensen en ideeën. Het wordt immers jouw tuin. De Dutch Quality Gardens Hovenier gaat je helpen te beginnen met het ontwerp en als je wilt kun je op hem blijven rekenen tot tientallen jaren na de realisatie.

De werkwijze van de Dutch Quality Gardens hovenier loopt volgens een doordacht proces. Het biedt je alle ruimte voor zelfwerkzaamheid en ook tussentijds prijsvergelijk. De offertes zijn overzichtelijk en laten geen ruimte voor 'open einden' of discussies over constructies dan wel gekozen materialen. De Dutch Quality Gardens hovenier maakt waar wat wordt verwacht en doet wat is overeengekomen!

Ons park telt meer dan 200 voorbeeldtuinen!

Dutch Quality Gardens hoveniers zijn in staat om alle Appeltern inspiratietuinen om te zetten in een concreet ontwerp voor uw tuin. De tuinen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om uw wensenlijst samen te stellen en aan de hand daarvan een ontwerp op maat te maken.

Stel een vraag over deze inspiratietuin

Wat is je vraag? *
Naam *
E-mailadres *
Foto
Optioneel kun je een foto bijvoegen om je vraag te verduidelijken.
Fluistertour
–:––