Appeltern Tuinexpert

Een hovenier is een alleskunner, althans als hij uit het juiste hout gesneden is.

Appeltern Tuinexpert

Omschrijving

Een hovenier kan ontwerpen, moet verstand hebben van materialen en planten, kan metselen en timmeren, moet alles weten over meststoffen en plantenziektes, over water en techniek, over duurzaamheid, over dieren; eigenlijk over van alles en nog wat.

Tegelijkertijd moet hij kunnen luisteren, creatief zijn en misschien nog wel het allerbelangrijkst, hij moet een oneindige liefde hebben voor het vak en moeder natuur. Want alleen met die kwalificaties is hij in staat om mooie tuinen te maken voor gelukkige tuinbezitters.

Appeltern Tuinexpert - De Tuinen van Appeltern

Omdat we in Appeltern regelmatig de vraag kregen over wie het best kan helpen bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van de tuin, zijn wij zelf op zoek gegaan naar hoveniers die wij met een gerust hart kunnen aanbevelen. De Appeltern Tuinexpert staan inmiddels al meer dan 20 jaar hun mannetje en hebben talloze tuinbezitters in het hele land naar tevredenheid geholpen.

Uiteraard houden wij een oogje in het zeil. Niet omdat we het niet vertrouwen, maar omdat we graag samen met hen nieuwe ontwikkelingen willen doorvoeren. We testen en bedenken nieuwe producten en concepten zodat tuinieren nog leuker wordt!

De werkwijze van onze Appeltern Tuinexpert

is overzichtelijk, open en objectief.
Alles is erop gericht dat jij de tuin krijgt die helemaal bij jou past. Het begint allemaal met jouw wensen en ideeën. Het wordt immers jouw tuin. De Appeltern tuinexpert gaat je helpen met het ontwerp en als je wilt kun je op hem blijven rekenen bij de aanleg en tientallen jaren na de realisatie.

Appeltern Tuinexpert - De Tuinen van Appeltern

De werkwijze van de Appeltern Tuinexpert loopt volgens een doordacht proces. Het biedt je alle ruimte voor zelfwerkzaamheid en ook tussentijds prijsvergelijk. De offertes zijn overzichtelijk en laten geen ruimte voor 'open einden' of discussies over constructies dan wel gekozen materialen. De Appeltern Tuinexpert maakt waar wat wordt verwacht en doet wat is afgesproken!

Ons park telt meer dan 200 voorbeeldtuinen!

Appeltern Tuinexperts zijn in staat om alle Appeltern inspiratietuinen om te zetten in een concreet ontwerp voor jouw tuin. De tuinen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om je wensenlijst samen te stellen en aan de hand daarvan een ontwerp op maat te maken.

Fluistertour
–:––