Tuinadviescentrum

Professioneel tuinadvies.
  • Tuinadviescentrum
  • Tuinadviescentrum

Hoe krijgt u een tuin die bij u past?
Om tuinbezitters, die op zoek zijn naar deskundige hulp, te kunnen helpen heeft De Tuinen van Appeltern landelijk 44 hoveniers en ontwerpers geselecteerd. Ieder weekend (april t/m november) geven zij op toerbeurt vrijblijvend tuin- en schetsadvies bij het Tuinadviescentrum in Accommodatie 'De Wintertuin'.

Gratis tuinconsult
Daarnaast kun je ieder weekend, vanaf april tot en met november, een gratis tuinconsult krijgen. Neem een plattegrond (ontwerp) en foto's van jouw tuin mee en je krijgt uitsluitsel, eventueel aan de hand van een klein schetsje, over de vraag of je tuin voldoet aan 'De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk'.

Logo | Dutch Quality Gardens

Tuinadvieskaart
Bezoek je De Tuinen van Appeltern doordeweeks en vindt je geen hovenier in het Tuinadviescentrum dan kun je de Tuinadvieskaart invullen. Een Dutch Quality Gardens Hovenier neemt dan contact met jou op!

In het Tuinadviescentrum wordt tevens uitleg gegeven over het proces, van ontwerp tot aanleg, vindt je diverse constructieve materialen, wordt Tuingeluk in al haar facetten uitgelegd en vindt je de bibliotheek met tientallen tuinboeken!