Workshop Seizoensdecoratie

De perfecte workshop om te doen met vrienden, vriendinnen, familie of collega's.

  • Workshop Seizoensdecoratie
  • Workshop Seizoensdecoratie
  • Workshop Seizoensdecoratie
  • Prijs € 25,-
  • Inclusief entree
  • vanaf 15 personen
  • Creatief
Reserveren

Workshop Seizoensdecoreren!

We noemen onze decoratieworkshops eigenlijk altijd ‘kleine creatieve feestjes’, dat zegt al genoeg toch! Op zoek naar een creatieve activiteit voor jouw groep, dan is dit iets wat helemaal bij jullie past! De workshop zal bestaan uit het uitwisselen van kennis, zelf je eigen stuk decoreren en vooral heel veel plezier.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de materialen. Je leert de techniek en kneepjes van het vak waarmee je een fleurig en natuurlijk eindresultaat krijgt. Laat je inspireren en je verassen door je eigen creativiteit. Wie weet ontdek je talenten die je niet eerder hebt ontdekt!

Afhankelijk van het seizoen dat jullie langskomen, kijken we in overleg wat jullie gaan maken. Ieder seizoen heeft haar eigen charme en van ieder seizoen is een feestje te maken. Van vrolijke zomerse bloemen tot warme winterse bladeren.

Natuurlijk valt deze workshop te combineren met een bezoek aan onze 200 inspiratituinen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een prachtig decoratiestuk. Benieuwd wat we voor jouw groepje kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

We verwelkomen jullie graag tijdens deze leuke creatieve dag!

IMG-20200629-WA0030.jpg

Deze workshop is te boeken vanaf 15 personen.

Prijs: € 25,00 p.p. inclusief alle materialen en pauze met drankje
Duur: 2,5 uur

Reserveren

Te reserveren v.a. 15 personen, minimaal 2 weken voor aanvang
Uit te breiden met parkbezoek voor €10,- per persoon en parkeermunten á € 3