Familiedag in De Tuinen van Appeltern

Aan dit familieuitje kan de hele familie meedoen. Van opa tot kleindochter, van neefje tot tante. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

 • Familiedag in De Tuinen van Appeltern
 • Familiedag in De Tuinen van Appeltern
 • Familiedag in De Tuinen van Appeltern
nieuw
 • Prijs € 795,-
 • vanaf 20 personen
 • Actief
Reserveren

We beginnen gezamenlijk met een opening en leuke spelvormen van NijmegenActief. Als de middag begint staat er voor jullie een compleet verzorgde lunch klaar voor de hele familie, daarna is iedereen vrij om De Tuinen van Appeltern te verkennen!

COMPLETE FAMILIEDAG IN DE TUINEN VAN APPELTERN!

Aan dit familie uitje kan de hele familie meedoen. Van opa tot kleindochter, van neefje tot tante. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. We beginnen gezamenlijk in de ochtend met een opening en leuke spelvormen van onze activiteitenpartner NijmegenActief. Als de middag begint staat er op jullie locatie een lunch klaar voor de hele familie, daarna is iedereen vrij om De Tuinen van Appeltern te verkennen.

Familiedag - De Tuinen van Appeltern

Dagprogramma

 • 09:45 uur: Ontvangst
  Met behulp van een kaart loopt men naar de evenementenlocatie waar ze door onze medewerkers worden ontvangen. (Het ontvangst is eventueel uit te bereiden met koffie/thee en appelgebak.)
 • 10:00 uur: Activiteitenprogramma
  Na een korte introductie komen we in beweging met de familieparachute of werken we aan de familieband met onze Das Band. Vervolgens maken wij de teams met een willekeurige indeling. Kleindochter speelt samen met oma de verschillende Zweedse mikspelen, terwijl opa zijn zoon uitdaagt met boogschieten. Een beetje competitie, want bij elk spel wordt iemand uitgedaagd en de winnaar verdient hiermee een naam. Kijk, doe mee en geniet van het samenzijn van de familie.
 • 12:00 uur: Prijsuitreiking
  Welk team heeft de meeste namen op zijn scorelijst staan en mag zich het ‘beste team’ van de familie noemen! Natuurlijk leggen we deze onvergetelijke dag vast met een familiefoto.
 • 12:15 uur: Lunch
  Na het ochtendprogramma staat er in een van onze sfeervolle restaurants een uitgebreide broodjeslunch klaar, voor ieder wat lekkers!
 • 13:00 uur: Middagprogramma
  Iedereen kan zelf op pad met onze plattegrond. Ook 's middags is er voor iedereen wat te doen. Zo kunnen opa en oma de tuinen bekijken, terwijl er een competitie van start gaat bij de 17 holes lange Kick & Golf parcours. De kleinkinderen blijven achter op het ontdekkingseiland waar allerlei verschillende klim- en klauterroutes zijn. Of zij gaan met de speurtocht op zoek naar de verschillende dieren in het park!
 • 16:00 uur: Einde programma
  De familie verzamelt weer bij de ingang van het park. (Het einde van het programma is nog uit te bereiden met een borrel of barbecue.)
Familiedag - De Tuinen van Appeltern

APPELTERN BROODJESLUNCH

Na het actieve ochtendprograma verwelkomen we jullie graag in één van onze sfeervolle accomodaties voor een heerlijke broodjeslunch.

 • Ontvangst met kop ambachtelijke tomatencrèmesoep;
 • Vers gebakken vloerbrood met boter op tafel;
 • Etagères luxe broodjes zalm, gerookte kip en brie;
 • Onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk of jus d’orange.

DIEETWENSEN MOGELIJK
De Tuinen van Appeltern heeft ervaring met de volgende dieetwensen: glutenvrij, lactosevrij, notenvrij en/of vegetarisch. Andere allergie of uitzonderingen kunnen altijd besproken worden.

Broodjeslunch - De Tuinen van Appeltern

Uitbreidingsmogelijkheden Familiedag

Speel in het ochtendprogramma voor (nep)geld! Elk team ontvangt van ons een startbedrag en kunnen bij alle onderdelen geld verdienen. Dit doen ze of door elkaar uit te dagen bij de verschillende spelen of door mee te doen bij onderdelen waar alleen geld verdient kan worden! Wie eindigt de dag met de grootste zak geld? Gegarandeerd fanatisme bij de hele familie!

Uitbreidingsmogelijkheden tegen meerprijs

 • RONDELEIDING DOOR DE TUINEN VAN APPELTERN
  Krijg een rondleiding door De Tuinen van Appeltern en hoor waar de inspiratie vandaan komt of hoe het ontwerp van een inspiratietuin tot stand is gekomen. Hoe blijft het park zich vernieuwen? Je hoort het allemaal bij een rondleiding door De Tuinen van Appeltern. Ook vragen over je eigen tuin en persoonlijke situatie zijn mogelijk.
 • MEER SCHUTTERONDERDELEN
  Breid het veld uit met meer schuttersonderdelen. Standaard zit er al boogschieten in het programma. Uit te breiden met:
  Kruisboogschieten, buksschieten, biatlonschieten, blaaspijpschieten en katapultschieten.

Bijzonderheden

Weer of geen weer, het programma kan altijd doorgaan! Bij regen zorgen we in het ochtendprogramma voor tenten waaronder de activiteiten plaats kunnen vinden. De lunch zal in één van onze overdekte accomodaties plaatsvinden, voor het middagprogramma bieden paraplu’s een goede oplossing.

Familiedag - De Tuinen van Appeltern

Programmaboekje

Aan het begin van het actieve ochtendprogramma krijgen alle deelnemers een parkbrochure met daarin:

 • Algemene uitleg De Tuinen van Appeltern en een korte programmabeschrijving van die dag;
 • Parkplattegrond met daarin alle locaties zoals: het ontdekkindseiland, de toiletten, alle parkonderdelen, de speellocaties voor kinderen en natuurlijk de mogelijke lunchaccomodaties.

Kosten voor een familiedag in Appeltern

De kosten voor een spannend activiteitenprogramma in de ochtend en een compleet verzorgde lunch met entree tot De Tuinen van Appeltern in de middag bedragen € 795,00. De prijs is gebasseerd op 20 personen, meer of minder personen hebben natuurlijk invloed op de prijs. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Uitbereidingsmogelijkheden horeca

 • Ontvangst met koffie of thee met appelgebak: € 4,95 p.p.
 • Afsluitende borrel met 2 drankjes naar keuze en bitterballen: € 5,50 p.p.
 • Afsluitende Barbecue met buffet: € 16,50 p.p.