Gezinsticket | De Tuinen van Appeltern

Dit e-ticket is geldig als entreebewijs voor een bezoek aan De Tuinen van Appeltern. Geldig van 23 april t/m 30 september 2020.

  • Gezinsticket | De Tuinen van Appeltern
  • Gezinsticket | De Tuinen van Appeltern
  • Gezinsticket | De Tuinen van Appeltern
Nieuw
  • Prijs v.a. € 12,-
  • Arrangement
Reserveren

Reserveer nu een gezinsticket en breng bezoek De Tuinen van Appeltern! Wist je dat kinderen t/m 12 jaar gratis entree hebben en 65+'ers €2,00 korting krijgen? LET OP: Abonnementhouders hoeven vooraf geen ticket te reserveren, dit is bij de maximale aantallen ingecalculeerd. Ook bezitters van kortingskaarten en/of kortingbonnen hoeven vooraf geen ticket te bestellen. Je mag de kaart of bon meenemen en de korting aan de parkkassa innen. Kortingen worden achteraf niet meer verrekend.

Extra veiligheidsmaatregelen

Ons park is zodanig uitgestrekt (maar liefst 22 hectare) en de paden zijn zo breed dat je elkaar in principe altijd al op ruime afstand voorbij kunt lopen. Om helemaal op 'safe' te spelen hebben we besloten om maximaal 200 bezoekers per dag te willen ontvangen, normaliter kunnen dit er met gemak 1200 zijn.

Om dit te reguleren, verplichten we iedereen op voorhand een e-ticket te bestellen, je bent hierdoor verplicht om een datum te selecteren. Zijn er 200 e-tickets verkocht dan is het voor die betreffende datum niet meer mogelijk tickets te bestellen en kun je dus ook ons park die dag niet bezoeken.

>> Tickets bestellen

Bestel ook meteen een Appeltern Take-Away!

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus is het niet toegestaan om in onze horeca accommodaties te verblijven. Het is daarom tijdelijk wel mogelijk een 'Appeltern Take-Away' te bestellen en deze bij aankomst af te halen om mee te nemen tijdens je wandeling door ons tuininspiratiepark!

De 'Appeltern Take-Away' is nu te bestellen. Tijdens het bestellen kies je een datum en tijdstip om je bestelling af te halen. Natuurlijk wordt de koffie pas ingepakt wanneer je er daadwerkelijk bent. Door de 'Appeltern Take-Away' online te bestellen vermijden we onnodig contact tussen onze werknemers en jou als parkbezoeker. Daarnaast heeft de betaling ook al plaats gevonden.

>> Tickets met Take-away bestellen

Take Away - Appeltern

Dranken
Alle bestelde dranken worden meegegeven in disposable koffiebekers of petflessen.
Je in het bestelproces kiezen uit: Koffie to go, thee to go, sinaasappelsap, biosap, coca Cola, coca Cola Zero, fanta en/of chaudfontaine blauw.

Snacks
Lekker voor bij de koffie of wanneer je een beetje trek hebt.
Je in het bestelproces kiezen uit een gevulde koek, appeltaart, een cappucino schuimbol, carrot cake, en/of noten honingtaart.

Broodjes
Alle bestelde broodjes worden bereid als een bruine Waldkorn® Classic Carré met het door jou gekozen beleg. Je hebt de keuze uit:
Je kunt in het bestelproces kiezen uit een broodje gezond, een broodje oude Kaas, een broodje jonge kaas, een kinderbroodje kaas, een broodje brie, een broodje gerookte kip en/of een broodje hummus.

Wraps
Een 'Wrap Hummus' wordt bereid met sla, komkommer en tomaat op de hummus. Een 'Wrap Grookte Zalm' wordt bereid met roomkaas, sla, komkommer en gerookte zalm.
Je kunt in het bestelproces kiezen uit een wrap met gerookte zalm en/of een wrap met hummus.

COVID-19 virus

Uiteraard volgen wij alle recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus op de voet én volgen wij alle informatie en adviezen van het RIVM op.
>> Lees meer over de getroffen maatregelen

We hopen dat jij en iedereen gezond blijft en dat we samen deze moeilijke tijd snel achter ons kunnen laten!

Met vriendelijke groet,
Team De Tuinen van Appeltern