Gezinsticket

Reserveer nu een gezinsticket en breng bezoek De Tuinen van Appeltern! Wist je dat kinderen t/m 12 jaar GRATIS entree hebben en 65 plussers €2,00 korting krijgen? Bestel ook direct een lekkere Picknicktas!

  • Gezinsticket
  • Gezinsticket
  • Gezinsticket
Nieuw
  • Prijs v.a. € 12,-
  • Arrangement
Reserveren

E-tickets bestellen

Bestel online een e-ticket en reserveer direct de datum van bezoek en een aankomsttijd. Het e-ticket is geldig als entreebewijs voor een bezoek aan De Tuinen van Appeltern. >> E-tickets bestellen!

Kortingsbonnen of cadeaukaarten

Heb je een fysieke kortingsbon of cadeaukaart? Dan hoef je vooraf geen e-ticket te bestellen of een tijdsvak te reserveren, bezoekers zonder tijdsslotreservering zijn bij de maximale aantallen ingecalculeerd en dus altijd welkom. Je korting wordt aan de kassa verrekend waarna je toegang krijgt tot ons tuininspiratiepark. Kortingen worden achteraf niet verrekend!

Abonnementhouders

Abonnementhouders hoeven vooraf geen e-ticket of tijdsvak te reserveren, abonnementhouders zonder tijdsslotreservering zijn bij de maximale aantallen ingecalculeerd en dus altijd welkom. >> Abonnementen bestellen!

E-ticket via derden

Heb je een e-ticket via een andere aanbieder? Dan hoef je vooraf geen tijdsvak te reserveren, bezoekers zonder tijdsslotreservering zijn bij de maximale aantallen ingecalculeerd en dus altijd welkom.

E-tickets zijn beperkt geldig en voorzien van een geldigheids-datum of -periode. Na deze datum of periode vervalt het recht op toegang. Tickets worden niet uitbetaald en de geldigheid van de e-tickets kan niet worden verlengd.

Extra veiligheidsmaatregelen

Ons park is zodanig uitgestrekt (maar liefst 22 hectare) en de paden zijn zo breed dat je elkaar in principe altijd al op ruime afstand voorbij kunt lopen. Om helemaal op 'safe' te spelen hebben we besloten om maximaal 500 bezoekers per dag te willen ontvangen, normaliter kunnen dit er met gemak 1500 zijn.

>> Lees meer over de getroffen maatregelen

UNDEFINED