Accommodatie 'Wintertuin'

De Accommodatie 'Wintertuin' is prachtig om te zien, de tuindienst toont er heel veel leuke natuurlijke sferen met spitsvondige en decoratieve ideeën voor thuis. Deze ruimte is multifunctioneel. Je vindt hier namelijk één van onze restaurants, een unieke multifunctionele (vergader)locatie ‘De Bernardhal’ en ons tuinadviescentrum.

Zelfbedieningsrestaurant + terras
De Wintertuin biedt je een zelfbedieningsrestaurant. Geniet van een verse lunch of drink een heerlijke kop koffie. Dit kan zowel binnen, maar zeker ook buiten op ons terras.
Je kiest zelf ter plaatse waar je zin in hebt. Kijk op de verschillende kaarten alvast het menu.

11.JPG

Uiteraard kun je ook vooraf een compleet arrangement bestellen.

In het hoogseizoen is het restaurant altijd tijdens reguliere tijden geopend (zeven dagen per week, van 10.00 uur tot 18.00 uur)
In het laagseizoen kan het voorkomen dat dit restaurant eerder dan de reguliere tijd wordt gesloten. Dit staat dan ter plaatse aangegeven.

Multifunctionele zaal 'De Bernardhal'
Vergaderen of presenteren in een aangename en unieke omgeving is wat gasten bij ons kunnen verwachten! Vanzelfsprekend is de zaal voorzien van een optimaal binnenklimaat. Het verzorgen van beamers of andere audiovisuele materialen doen we ook graag voor je.

Het ligt er uiteraard wat je wilt organiseren, maar we geven graag een indruk betreft het aantal personen:

Accommodatie Theater U-vorm Receptie Diner
'Wintertuin' 120 50 120 60
Bernardzaal

Tuinadviescentrum / Hoveniersbalie
In een tuin zijn heel veel zaken nauwelijks te zien. Kantopsluitingen bijvoorbeeld, maar ook zaken als beregening, wateropvang en verlichting. In het Tuinadviescentrum zie je dat soort details en doorsnedes van constructies juist wel. Ook zijn er ontwerpen en specifieke materialen te zien.
In het tuinadviescentrum vind je tevens de hoveniersbalie van onze Appeltern Tuinexperts. Ieder weekend (va. 10 april - september) is hier een hovenier te vinden en kun je een gratis tuinconsult krijgen. Neem een plattegrond (ontwerp) en foto's van je eigen tuin mee en krijg uitsluitsel, eventueel aan de hand van een klein schetsje, over de vraag of jouw tuin voldoet aan 'De vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk'.

Hoveniersbalie

Naast bovenstaande zijn er in deze accommodatie ook toiletten aanwezig, vind je de Wall of Fame van Appeltern en ons folderrek.

Optionele apparatuur

  • Beamer (Optoma EH400)
    Met onze Optoma EH400 wordt je presentatie of bedrijfsvideo duidelijk weergegeven. Onze beamer heeft een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen. Dit betekent dat we onze ruimte niet hoeven te verduisteren om een helder beeld te kunnen projecteren. Onze beamer ondersteunt de Full HD resolutie. Hierdoor komen ook details, zoals kleine letters of cijfers scherp in beeld!
  • Wifi verbinding (Privé netwerk)
    In Appeltern maken we gebruik van een 4G verbinding wat ons een prima (open) WiFi-netwerk opleverd. Het is een open netwerk en goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het laten zien van YouTube-video's, online presentaties en/of bijvoorbeeld websites!