Accommodatie 'Oranjerie'

Eén van onze mooiste accommodaties in ons park is onze accommodatie 'Oranjerie'. Onder de overkapping en op het plein bij de collectie potplanten is het heerlijk vertoeven.

Accommodatie 'Oranjerie' - Zelfbediening
Terras - Accommodatie 'Oranjerie'

De stijlvolle binnenruimte van de Oranjerie is er alleen voor speciale gelegenheden. Feestjes, jubilea, een zakelijke bijeenkomst; het kan er allemaal!

Accommodatie 'Oranjerie' - De Tuinen van Appeltern

Het ligt er uiteraard aan wat je wilt organiseren, maar we geven graag een indruk betreft het aantal personen:

Accommodatie Theater U-vorm Receptie Diner
'Oranjerie' 80 30 80 45

Beleef in deze ruimte een intieme sfeer!

Barbecue - Accommodatie 'Oranjerie'
Picnick - Accommodatie 'Oranjerie'
Bloempottenplein - Accommodatie 'Oranjerie'

Potplanten Terras
Accommodatie 'De Oranjerie' heeft een sfeervol terras met vele potplanten in allerlei kleuren, daarnaast kleed de prairie border het plein mooi af! Het terras is uitermate geschikt voor een (zomer)borrel of barbeque.

Bloempottenplein - Accommodatie 'Oranjerie'

Optionele apparatuur

  • Beamer (Optoma EH400)
    Met onze Optoma EH400 wordt je presentatie of bedrijfsvideo duidelijk weergegeven. Onze beamer heeft een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen. Dit betekent dat we onze ruimte niet hoeven te verduisteren om een helder beeld te kunnen projecteren. Onze beamer ondersteunt de Full HD resolutie. Hierdoor komen ook details, zoals kleine letters of cijfers scherp in beeld!
  • Google Chromecast (Gemakkelijk streamen)
    Met de Google Chromecast maak je van een beamerscherm een smart tv. Zo bekijk je apps zoals Netflix, YouTube en Spotify direct op het grote scherm van de beamer. Je bedient de Chromecast met je iPhone, iPad of Android telefoon en tablet. Je opent een app op je mobiele apparaat en streamt zo het beeld naar de beamer via je Chromecast.
  • Wifi verbinding (Privé netwerk)
    Helaas ligt er in Appeltern geen glasvezelverbinding maar onze wifi-verbinding is prima te gebruiken voor het laten zien van YouTube-video's, online presentaties en/of bijvoorbeeld websites! Wanneer je hier gebruik van wenst te maken geven wij je toegang.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling activiteiten, bel met 0487-579240 of vul onderstaand contactformulier in:

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Stel hier je vraag: