Accommodatie 'Oranjerie'

Eén van onze mooiste accommodaties in ons park is onze accommodatie 'Oranjerie'. Onder de overkapping en op het plein bij de collectie potplanten is het heerlijk vertoeven.

Accommodatie 'Oranjerie' - Zelfbediening
Terras - Accommodatie 'Oranjerie'

De stijlvolle binnenruimte van de Oranjerie is er alleen voor speciale gelegenheden. Feestjes, jubilea, een zakelijke bijeenkomst; het kan er allemaal!

Accommodatie 'Oranjerie' - De Tuinen van Appeltern

Het ligt er uiteraard aan wat je wilt organiseren, maar we geven graag een indruk betreft het aantal personen:

Accommodatie Theater U-vorm Receptie Diner
'Oranjerie' 80 30 80 45

Beleef in deze ruimte een intieme sfeer!

Barbecue - Accommodatie 'Oranjerie'
Picnick - Accommodatie 'Oranjerie'
Bloempottenplein - Accommodatie 'Oranjerie'

Potplanten Terras
Accommodatie 'De Oranjerie' heeft een sfeervol terras met vele potplanten in allerlei kleuren, daarnaast kleed de prairie border het plein mooi af! Het terras is uitermate geschikt voor een (zomer)borrel of barbeque.

Bloempottenplein - Accommodatie 'Oranjerie'

Optionele apparatuur

  • Beamer (Optoma EH400)
    Met onze Optoma EH400 wordt je presentatie of bedrijfsvideo duidelijk weergegeven. Onze beamer heeft een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen. Dit betekent dat we onze ruimte niet hoeven te verduisteren om een helder beeld te kunnen projecteren. Onze beamer ondersteunt de Full HD resolutie. Hierdoor komen ook details, zoals kleine letters of cijfers scherp in beeld!
  • Wifi verbinding (Privé netwerk)
    In Appeltern maken we gebruik van een 4G verbinding wat ons een prima (open) WiFi-netwerk opleverd. Het is een open netwerk en goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het laten zien van YouTube-video's, online presentaties en/of bijvoorbeeld websites!

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling activiteiten, bel met 0487-579240 of vul onderstaand contactformulier in:

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Stel hier je vraag: