Accommodatie 'Onze Entree'

Niet het park bezoeken om tuininspiratie op te doen, maar toch een plantje kopen? De nieuwe cadeauwinkel bezoeken of genieten van een kop koffie met appelgebak op het terras? Vanaf dit seizoen is het allemaal mogelijk zonder entree- of parkeergeld te hoeven betalen!

VOOR DE PASSANT NU MEER MOGELIJKHEDEN!

Op 9 maart 2018 heeft De Tuinen van Appeltern hun nieuwe entreegebouw ‘Onze entree’ officieel geopend. Dit modern industrieel gebouw met een vloeroppervlakte van ruim 700 m² en twee verdiepingen biedt nieuwe faciliteiten.

De Tuinen van Appeltern

Naast de uitgebreide entree/receptie vind je hier, separaat van het park, een toegankelijke en bijzondere cadeauwinkel , een grote plantenmarkt en aangenaam tuincafé met heerlijk zonneterras.

6906010 053.jpg
6907001218.jpg
De Tuinen van Appeltern
De Tuinen van Appeltern

KOM HET ZELF BELEVEN!

Tuincafé+ zonneterras
Na een ontspannen fietstocht of een intensieve wandeling even bijkomen met een heerlijke lunch in een bloemrijke sfeer? Schuif aan in ons tuincafé of zoek een plekje op ons zonterras!

6.JPG

Ruime bovenverdieping voor bijeenkomsten en presentaties
Steeds meer bedrijven, organisaties en natuurlijk ook particulieren weten Appeltern te vinden als er wat te vieren is, als men wil vergaderen of een presentatie voor derden wil geven. Met de ruime entree en bovenverdieping zijn hier nu nog meer mogelijkheden voor. De groene en vooral ook bloemrijke omgeving spreken bij velen tot de verbeelding.

1298.JPG

Ook het tuinispiratiepark bezoeken?
Bestel entreetickets online met korting!

Een dagje tuinispiratie opdoen? Met meer dan 200 voorbeeldtuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin.
Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.

UNDEFINED