Accommodatie 'Buitenlucht'

Centraal in het blauwe deelgebied ligt de accommodatie 'Buitenlucht'. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over onze natuurlijke vijvers. Het mooie Maas & Waalse polderlandschap vloeit hier op een natuurlijke manier ons park binnen.

Zaal 'Buitenlucht' | De Tuinen van Appeltern

Deze accommodatie is bijna altijd openbaar te betreden, met uitzondering van bepaalde evenementen/feesten. De receptie kan je hierover op de dag zelf informeren.
Het horecagedeelte is geopend afhankelijk van de weeromstandigheden. Ook hierover kan de receptie je op de dag zelf informeren.
Je kunt hier genieten van een verse lunch of drink een heerlijke kop kop koffie. Dit kan zowel binnen, maar zeker ook buiten op ons terras.
Je kiest zelf ter plaatse waar je zin in hebt. Kijk op de verschillende kaarten alvast het menu.

'Buitenlucht' is ook de perfecte locatie voor het organiseren van een feestje of partijen.

Catering - Accommodatie 'Buitenlucht'

Kom bij ons trouwen
Trots zijn wij op het feit dat we steeds meer bruiloften mogen organiseren! Wij maken ook van jullie huwelijksdag graag eentje om nooit te vergeten.

Je kunt de hele dag bij ons vieren, maar zeker ook alleen bepaalde onderdelen. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en/of feestavond. Bekijk de mogelijkheden.

Trouwen - De Tuinen van Appeltern

Geinteresseerd? Vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met onze afdeling activiteiten of bel naar 0487-579240.

Uitje organiseren
Vele families komen hier naar toe voor hun jaarlijks uitje, maar ook zeker groepen collega's of vrienden/vriendinnen mogen wij hier ontvangen.
Kijk alvast bij de arrangementen voor de mogelijkheden. Daarnaast is er ook gelegenheid om een workshop te volgen met je gezelschap.
Geinteresseerd in bovenstaande of op zoek naar meer inforatie? Neem dan contact op met onze afdeling activiteiten of bel naar 0487-579240.

Kas6.jpg
DSC_7892.JPG

Aan de zijkant van deze locatie zijn toiletten aanwezig.

UNDEFINED