De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

De Schetsservice!

Persoonlijk onafhankelijk tuinontwerpadvies voor doe-het-zelvers en tuinstarters.

Hebt u zelf geen idee hoe u uw tuin in wilt richten? Of heeft u wel een leuk idee, maar weet u niet hoe u dit idee in uw tuin kunt verwerken? Laat dan een tuinschets maken door onze tuinontwerper(s).

In De Tuinen van Appeltern kunt u iedere zaterdag en zondag (regelmatig ook op vrijdag) een afspraak maken met een ervaren tuinontwerper van de Schetsservice. Zij maken op basis van uw wensen en uw situatie een overzichtelijke en creatieve tuinschets. Deze schets is de eerste stap naar het realiseren van de tuinaanleg waarbij u niet gebonden bent aan een hoveniersbedrijf.

Wilt u een meer uitgewerkt advies? Ook dat is mogelijk in overleg met uw ontwerper!

Afspraak maken
U kunt online een afspraak maken gedurende de maanden dat De Tuinen van Appeltern geopend zijn. Voor telefonische reserveringen in De Tuinen van Appeltern, of op een andere locatie buiten het openingsseizoen, zijn wij telefonisch bereikbaar via 06-20542310.

Na het opsturen van uw aanvraag ontvangt u via e-mail automatisch een kopie van uw aanvraag (dit is geen bevestiging!). Nadat wij uw aanvraag hebben verwerkt, ontvangt u zo spoedig mogelijk een definitieve bevestiging per e-mail en wordt uw naam in het rooster gezet. Wilt u liever niet dat uw naam zichtbaar is, dan kunt u dat aangeven in het vak 'opmerkingen'. Wij vermelden dan 'bezet ' bij het door u gereserveerde uur.

Bij meerdere aanmeldingen voor een zelfde uur, wordt de eerste aanvraag gehonoreerd. Met de andere aanvrager(s) nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact op om een ander uur te reserveren. Zijn alle uren bezet? Dan wordt, mits mogelijk, één van onze andere deskundige tuinontwerpers ingezet.

Meer informatie?
Wil u meer informatie over de schetsservice of vraagt u uzelf af of het ook mogelijk is om een afspraak op een andere locatie in Nederland te plannen? Download dan nu onderstaand PDF-bestand met daarin uitgebreide informatie over de mogelijkheden bij De Schetsservice. Download hier het PDF-bestand!

Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail of per telefoon (06-20542310).

Kosten
De kosten voor een uur persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies, inclusief het maken van een tuinschets, bedragen € 90,00.
Let op! De schetsservicekosten zijn exclusief de entreekosten voor De Tuinen van Appeltern, bestel hier uw e-tickets met korting!

Tuinvoorbeelden
Op deze website zijn een aantal tuinvoorbeelden te zien, deze tuinen zijn gerealiseerd na een tuinontwerp van De Schetsservice. Neem gerust eens een kijkje. Bekijk hier een aantal tuinvoorbeelden!

Facebook_De-Schetsservice
Klantbeoordelingen Schetsservice.nl
Door op onderstaande afbeelding te klikken kunt u lezen hoe uw voorgangers een afspraak met De Schetsservice hebben ervaren!

Klantenbeoordeling Schetsservice.nl
Klantenbeoordeling Schetsservice.nl