De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Parkfaciliteiten

Naast de meer dan 200 compleet aangelegde voorbeeldtuinen is in ons park nog veel meer te beleven en te zien.

In het park is in de Wintertuin een hoveniersbalie ingericht. Hier leest u meer over onze Dutch Quality Gardens hoveniers, bijzondere ontwerpers en andere partners. Tevens is de uitgebreide bibliotheek hier gehuisvest. In de weekenden (april t/m november) kunt u hier advies krijgen van een Dutch Quality Gardens Hovenier.

Op de verzamelterreinen zijn veel basismaterialen nog eens overzichtelijk gerangschikt.

In De Tuinen van Appeltern treft u uiteraard een boekenshop aan met een uitgebreide collectie tuinboeken, een plantenmarkt met verkoop van de, op dat moment bloeiende, planten in de tuinen en een decoratiewinkel vol sfeervolle cadeauartikelen. Tevens worden, het hele jaar door, de gebouwen en tuinen opgesierd met natuurlijke decoraties en trendy accessoires.

Rolstoelen aanwezig

Het park is rolstoelvriendelijk ingericht; alle paden zijn verhard en u kunt bijna overal met een rolstoel komen. Wij hebben enkele rolstoelen in ons bezit, die u met een euromunt de hele dag kunt gebruiken. Bij de parkeerplaats vindt u een overkapping waar de rolstoelen staan. Aan het einde van de dag krijgt u uw muntje terug. Uiteraard zijn er in het park ook invalidentoiletten aanwezig.

Foryou TV heeft een filmpje gemaakt over de rolstoelvriendelijkheid van De Tuinen van Appeltern. Klik hier voor het filmpje.

Onze modeltuinen Speciaal voor kinderen Eten en Drinken! Plantenmarkt Verzamelterrein Tuinadviescentrum