Modeltuinen
het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Het hele jaar door iedere dag open!

Koop tickets

Modeltuinen

Modeltuinen bezoek je natuurlijk in het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

Je doet hier genoeg inspiratie op voor jouw kleine stadstuin, royale achtertuin of relaxte loungetuin. En je krijgt een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is aan bestrating, beplanting, tuinmeubelen en decoraties. Boek jouw tickets vandaag nog en bezoek tussen maart en november De Tuinen van Appeltern.

Vraag of verzoek? neem gerust contact op!

De Tuinen van Appeltern

Bekijk de modeltuinen online

Ga jij binnenkort jouw tuin verbouwen of renoveren? Bekijk onze de modeltuinen online. Filter op thema’s die voor jou belangrijk zijn, zoals vijvers en fonteinen, plantenborders, bestrating of hoogteverschil. Laat je alvast inspireren en koop jouw tickets online met korting. Want een tuin beleeft je pas écht als je er doorheen loopt.

Laat een van de modeltuinen door ons tekenen

Heb je de keuze gemaakt voor een van onze modeltuinen? Dan wil je natuurlijk dat deze tuin perfect aansluit op jouw eigen achtertuin. Laat de modeltuin daarom tekenen in ons schetshuis. Onze ervaren tuinontwerpers bieden persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw droomtuin aan onze ontwerpers kenbaar maken. Van idee tot ontwerp: wij maken het werkelijk als een afspraak inplant.

Sluit de dag af met een van onze arrangementen

Je hebt meer dan 200 modeltuinen bekeken en een schets laten tekenen door een van onze tuinontwerpers. Dat maakt je vast en zeker hongerig. Sluit jouw dag bij De Tuinen van Appeltern af met een van onze arrangementen. Kies voor een heerlijke high-tea, ambachtelijke soep met vers belegde boordjes of een kop koffie of thee met gebak. Wil je meer weten over onze arrangementen, een van de modeltuinen of de schetsservice? Wij beantwoorden graag je vragen via (0487) 54 17 32.

Koop jouw entreetickets online met korting

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin. Heb je vragen over een van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.