Modeltuinen
het grootste tuininspiratiepark van Nederland

Het hele jaar door iedere dag open!

Koop tickets

Modeltuinen

Modeltuinen bezoek je natuurlijk in het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

In De Tuinen van Appeltern bezoek je meer dan 200 bijzondere modeltuinen. Je doet hier genoeg inspiratie op voor jouw kleine stadstuin, royale achtertuin of relaxte loungetuin. En je krijgt een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is aan bestrating, beplanting, tuinmeubelen en decoraties. De tuinen in ons park zijn stuk voor stuk uniek. Boek jouw tickets vandaag nog en bezoek tussen maart en november De Tuinen van Appeltern.

Boek je tickets online met €1 korting!

De Tuinen van Appeltern

Bezoek onze bijzondere tuinen zeven dagen per week

Tussen maart en november is ons park in Gelderland iedere dag geopend. In welke maand kom jij een keertje langs? Ben verzekerd van een entreeticket door deze online met korting te kopen. Voor vragen over onze bijzondere tuinen staan we je graag telefonisch te woord via (0487) 54 17 32.

Bekijk de modeltuinen alvast online

Ga jij binnenkort jouw tuin verbouwen of renoveren? Bekijk onze de modeltuinen online. Filter op thema’s die voor jou belangrijk zijn, zoals vijvers en fonteinen, plantenborders, bestrating of hoogteverschil. Laat je alvast inspireren en koop jouw tickets online met korting. Want een tuin beleeft je pas écht als je er doorheen loopt.

Laat een van de modeltuinen door ons tekenen

Heb je de keuze gemaakt voor een van onze modeltuinen? Dan wil je natuurlijk dat deze tuin perfect aansluit op jouw eigen achtertuin. Laat de modeltuin daarom tekenen in ons schetshuis. Onze ervaren tuinontwerpers bieden persoonlijk en onafhankelijk tuinadvies. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jouw droomtuin aan onze ontwerpers kenbaar maken. Van idee tot ontwerp: wij maken het werkelijk als een afspraak inplant.

Sluit de dag af met een van onze arrangementen

Naast onze schetsservice en een parkbezoek kun je in De Tuinen van Appeltern ook een arrangement boeken. Kies voor een heerlijke high-tea, ambachtelijke soep met vers belegde boordjes of een kop koffie of thee met gebak. Wil je meer weten over onze arrangementen, een van de modeltuinen of de schetsservice? Wij beantwoorden graag je vragen via (0487) 54 17 32.

Koop jouw entreetickets online met korting

De online achtertuin inspiratie in het echt beleven? Kom langs! Met meer dan 200 achtertuinen heb je meer dan genoeg voorbeelden om uit te kiezen.

Koop jouw tickets online met korting en kom langs met vriendinnen, jouw partner of het hele gezin. Heb je vragen over een van onze voorbeelden of overige vragen over onze achtertuinen? Wij staan je ook telefonisch graag te woord. Hiervoor bel je naar (0487) 54 17 32.