Kom naar de Meet & Greet voor Tuin & Park op 4 oktober 2019!

Op vrijdag 4 oktober aanstaande organiseert De Tuinen van Appeltern in samenwerking met Inkoopgilde en Appeltern productpartners weer het inspiratie event Meet & Greet voor Tuin & Park 2019.

Aangemoedigd door het succes van de twee voorgaande edities houden we dit jaar niet alleen vast aan de informele 1-op-1 presentaties in het entreegebouw, maar voegen we er pop-up demo’s en educatieve uitleg sessies over actuele onderwerpen aan toe.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

Een leuk, leerzaam en inspirerend dagje Appeltern

Iedereen is het hele jaar welkom in De Tuinen van Appeltern, maar slechts één keer per jaar is alle aandacht in het park gericht op de eigen achterban; hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen.

Wat enkele jaren geleden begon als een feestelijke afsluiting van een najaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een spraakmakende tuinmanifestatie. “Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent” is een uitspraak die iedereen wel kent. De Meet & Greet is daar helemaal voor gemaakt.

Je leert leveranciers en hun producten kennen. Je neemt kennis van de nieuwste methodieken en ontmoet vakgenoten in hun beste doen. Neem daarbij het totale inspiratiepark met de laatste trends op het gebied van inrichting, planten en constructies en je bent weer helemaal bij.

Gratis toegang na aanmelding

De Meet & Greet voor Tuin & Park is op vrijdagmiddag 4 oktober aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur. Het park is al toegankelijk vanaf 10 uur ’s morgens, maar de bedrijfspresentaties beginnen om 12.00 uur. Hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen zijn van harte welkom. De toegang is gratis als je jezelf vooraf aanmeldt. Het is uiteraard toegestaan met partners en medewerkers te komen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Meet & Greet voor Tuin & Park is niet vergelijkbaar met andere events en vakbeurzen. Het is ons te doen om kwalitatieve ontmoetingen, 1-op-1 contacten en gezamenlijke deling van passie voor het groenvak. Vorig jaar waren ruim 50 producenten en dienstverleners te gast. Dat worden er dit jaar wel wat meer, maar de inmiddels vertrouwde gemoedelijkheid en ontspannen sfeer zullen te allen tijde de boventoon voeren. Als je alles wilt weten over het programma en de aanbieders kijk je vanaf 1 september op hier of op www.inkoopgilde.nl/meetandgreet.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

Algemene informatie

 • Locatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a te Appeltern;
 • Deelnamekosten: Gratis, tenzij je je producten/diensten tentoon wil stellen dan brengen we € 150 per bedrijf in rekening. (incl. statafel, stroom en catering);
 • Entree: Gratis aanmelding voor hoveniers en ontwerpers;
 • Aanbieders: Extra informatie opvragen kan door te mailen naar Marjolein Zondag;
 • Aanvang: Vanaf 10.00 uur is het park geopend, van 12.00 - 17.00 uur Meet & Greet;
 • Catering: Op Meet & Greet vloer inbegrepen;
 • Deelnemersveld: Vanaf 1 september compleet zichtbaar op deze pagina;
 • Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 250

Voorwaarden

 • Kenbaar maken dat je interesse hebt om deel te nemen als exposant op 4 oktober a.s.? Laat het ons weten via het aanmeldformulier voor exposanten!
 • Kenbaar maken dat je interesse hebt als hovenier of ontwerper de Meet en Greet bij te wonen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier voor hoveniers of ontwerpers;
 • Exposanten krijgen slechts enkele vierkante meters incl. een statafel ter beschikking. Het gaat niet om standbouw, maar om een ontmoetingsplek waar slechts enkele producten getoond kunnen worden;
 • De Meet&Greet vloer is alleen per trap bereikbaar;
 • Er worden geen exclusiviteiten voor bepaalde productgroepen verleend;
 • Aanbeveling aanbieders: nodig ook de eigen relaties uit;
 • Om diversiteit in aanbod te garanderen, behouden wij het recht om een aanmelding te weigeren.