Kom naar de Meet & Greet voor Tuin & Park op 2 oktober 2020!

Op vrijdag 2 oktober organiseert De Tuinen van Appeltern in samenwerking met Inkoopgilde en Appeltern productpartners weer het inspiratie event Meet & Greet voor Tuin & Park 2020.

Aangemoedigd door het succes van de twee voorgaande edities houden we dit jaar niet alleen vast aan de informele 1-op-1 presentaties in het entreegebouw, maar voegen we er pop-up demo’s en educatieve uitlegsessies over actuele onderwerpen aan toe.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

Een leuk, leerzaam en inspirerend dagje Appeltern

Iedereen is het hele jaar welkom in De Tuinen van Appeltern, maar slechts één keer per jaar is alle aandacht in het park gericht op de eigen achterban; hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen.

Wat enkele jaren geleden begon als een feestelijke afsluiting van een najaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een spraakmakende tuinmanifestatie. “Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent” is een uitspraak die iedereen wel kent. De Meet & Greet is daar helemaal voor gemaakt.

Je leert leveranciers en hun producten kennen. Je neemt kennis van de nieuwste methodieken en ontmoet vakgenoten in hun beste doen. Neem daarbij het totale inspiratiepark met de laatste trends op het gebied van inrichting, planten en constructies en je bent weer helemaal bij.

Tour langs specialisten door het park

En dan zijn er natuurlijk zijn De Tuinen van Appeltern. Kenners uit binnen- en buitenland zeggen dat ‘de kwaliteit’ van Appeltern nog nooit zo hoog was als dit jaar. De meer dan 200 voorbeeldtuinen zijn in uitstekende conditie. In de nieuwste inspiratietuinen tref je de laatste verhardingen, bijzondere bouwwerken, exclusieve tuinafscheidingen, duurzame oplossingen en veel, heel veel, succesvolle plantcombinaties. Tijdens de Meet & Greet kun je op eigen gelegenheid het park doorgronden, maar ook deelnemen aan een tour langs specialisten van o.a. De Wilde Weelde en Perennial Power. De vijverecoloog Keijsers van Appeltern geeft uitleg bij de waterpartijen. Ook het Prairy Garden systeem van Lage Schaar Vaste Planten en het inzaaien van vaste planten van StadWaterland en Jaap Sterk Exteriors krijgen alle aandacht. De Tuinen van Appeltern is een inspiratieplatform voor de consument en het vak, waar meer dan 200 bedrijven en organisaties een bijdrage aan leveren. Als je benieuwd bent hoe dat in zijn werk gaat, krijg je daarover tijdens MEET & GREET alle uitleg.

Gratis toegang na aanmelding

De Meet & Greet voor Tuin & Park is op vrijdagmiddag 2 oktober aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur. Het park is al toegankelijk vanaf 10 uur ’s morgens, maar de bedrijfspresentaties beginnen om 12.00 uur. Hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen zijn van harte welkom. De toegang is gratis als je jezelf vooraf aanmeldt. Het is uiteraard toegestaan met partners en medewerkers te komen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Meet & Greet voor Tuin & Park is niet vergelijkbaar met andere events en vakbeurzen. Het is ons te doen om kwalitatieve ontmoetingen, 1-op-1 contacten en gezamenlijke deling van passie voor het groenvak. Vorig jaar waren ruim 50 producenten en dienstverleners te gast. Dat worden er dit jaar wel wat meer, maar de inmiddels vertrouwde gemoedelijkheid en ontspannen sfeer zullen te allen tijde de boventoon voeren. Als je alles wilt weten over het programma en de aanbieders kijk je op hier of op www.inkoopgilde.nl/meetandgreet.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

Algemene informatie

 • Locatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a te Appeltern;
 • Deelnamekosten: Gratis, tenzij je je producten/diensten tentoon wil stellen dan brengen we € 150 per bedrijf in rekening. (incl. statafel, stroom en catering);
 • Entree: Gratis aanmelding voor hoveniers en ontwerpers;
 • Aanbieders: Extra informatie opvragen kan door te mailen naar Marjolein Zondag;
 • Aanvang: Vanaf 10.00 uur is het park geopend, van 12.00 - 17.00 uur Meet & Greet;
 • Catering: Op Meet & Greet vloer inbegrepen;
 • Deelnemersveld: klik hier;
 • Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 250

Voorwaarden

 • Aanmelden als exposant is helaas niet meer mogelijk. Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.
 • Kenbaar maken dat je interesse hebt als hovenier of ontwerper de Meet en Greet bij te wonen? Laat het ons weten via het aanmeldformulier voor hoveniers of ontwerpers;
 • Exposanten krijgen slechts enkele vierkante meters incl. een statafel ter beschikking. Het gaat niet om standbouw, maar om een ontmoetingsplek waar slechts enkele producten getoond kunnen worden;
 • De Meet&Greet vloer is alleen per trap bereikbaar;
 • Er worden geen exclusiviteiten voor bepaalde productgroepen verleend;
 • Aanbeveling aanbieders: nodig ook de eigen relaties uit;
 • Om diversiteit in aanbod te garanderen, behouden wij het recht om een aanmelding te weigeren.