De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Zwemvijver Testdag

Een zwemvijver in een tuin is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook geweldig lekker om in te zwemmen. Op de Zwemvijver testdag willen we u graag in de praktijk kennis laten maken met dit aan populariteit winnende fenomeen.

Een zwemvijver ziet er uit als een gewone vijver maar heeft minstens zo een helder en schoon water als een zwembad. Het water wordt schoon gehouden door ingebouwde filters en plantzones en ook is er sprake van een vlakke vloer en een veilige in- en uitstapplaats. Door het natuurlijke karakter past een zwemvijver in elke tuinomgeving terwijl bij een zwembad die inpassing vaak een probleem is.

GardenSwimm - De Tuinen van Appeltern

GardenSwimm is een collectief van zwemvijverspecialisten die u deze dag graag alles vertellen over de aanleg, de techniek en de mogelijkheden in grote en kleine tuinen. In ons park is door gardenSwimm een prachtige zwemvijver aangelegd in de Wilde Weelde Wereld, waarbij natuurlijk van alles te vertellen is. U mag als u wilt ook gewoon even zwemmen en/of zonnebaden aan de rand van het water.

Meer lezen over zwemvijvers?

De GardenSwimm adviseurs zijn van 12.00 tot 16.00 uur bij hun zwemvijver in de Wilde Weelde Wereld aanwezig en beantwoorden graag en vrijblijvend al uw vragen!