Zitjes en Zetels

Het vakantie- en zomergevoel laat zich buiten de zon het meest zien in kleding en de vormen en kleuren van je terrasstoelen en parasols. Voor ons een aanleiding om juist dat element extra voor het voetlicht te brengen deze maand.
expositie
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

Als je dan ook nog weet wat de definitie van tuin is: ‘die plek waar je je stoel zou willen neerzetten om even stil te genieten’, dan begrijp je waarom we dit thema aan de slag wilden!

Kom proefzitten | De Tuinen van Appeltern

We gaan stoelen zetten.. gewone stoelen op vreemde plaatsen, maar ook hele bijzondere stoelen op alledaagse plekken. We nodigen iedereen uit om plaats te nemen op versierde of betekenisvolle zitjes en zetels. Er zullen ook zitjes of zetels zijn waar je alleen maar naar mag kijken. Pronkstukken met een verhaal of kunstwerken die je op andere gedachten brengen.

Kom proefzitten | De Tuinen van Appeltern

‘Zitjes en Zetels’ is nieuw voor ons. We beginnen aan een nieuw boek waarvan we nog niet precies weten hoe dik het wordt en hoeveel plaatjes het gaat krijgen. Zeker is wel dat ‘Zitjes en Zetels’ helemaal past bij tuin, bij zomer en bij ons. Laat je verrassen en kom bij ons zitten of wandelen. Ook jouw stoel zetten we alvast klaar!