Workshop: Winterdecoreren 'Feestelijke kroonluchter'

Onze decoratieworkshops zijn kleine creatieve feestjes waar gezelligheid en het ontdekken van groene vaardigheden centraal staan.Je kunt individueel, maar ook in groepsverband deelnemen!
workshop
Aanvang 10:00 uur

Onze decoratieworkshops zijn kleine creatieve feestjes waar gezelligheid en het ontdekken van groene vaardigheden centraal staan. Naast een smakelijke ontvangst is de uitwisseling van kennis, kunde en beleving belangrijk. Je kunt individueel, maar ook in groepsverband deelnemen. Als jouw clubje groot genoeg is, kunnen we in overleg eventueel een compleet dagprogramma samenstellen.

Workshop Winterdecoreren | De Tuinen van Appeltern

Workshop Winterdecoreren

'Feestelijke Kroonluchter'
Een pronkstuk in jouw tuin en/of woning, een natuurlijke kroonluchter

  • Datum: 24 november 2018
  • Programma: 10.00 – 13.00 uur
  • Kosten: € 45,-

(Inclusief entree tot het park, koffie of thee met een mini muffin, alle materialen en een parkeermunt!)

Teambuilding workshops

Regelmatig geven we teambuildingworkshops voor bedrijven of familie-uitjes. Bijvoorbeeld workshop vogelhuisjes maken, wilgentenenmandje vlechten, kruidenworkshops of een plukboeket samenstellen (seizoensgebonden).

Teambuilding Workshop | De Tuinen van Appeltern

Combineer een bezoek aan onze tuin met een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop! Iedereen gaat gegarandeerd met een prachtig decoratiestuk naar huis. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding!