Workshop: 'Tuinverzorging'

Tijdens deze compleet verzorgde dag leer je alles op het gebied van tuinverzorging. De workshop wordt gegeven door Hans van Biemen, auteur van diverse groenboeken.
workshop
Aanvang 10:00 uur

Groenexpert Hans van Biemen legt je alles uit over het verzorgen en onderhouden van je tuin. Het is een jaarlijks terugkerende bezigheid en daarom is het belangrijk om te weten hoe je het aan kunt pakken. Hoe ga je te werk op een goede en veilige manier zodat je (nog) meer kunt genieten in je tuin? Na het volgen van deze workshop weet je hoe je dit zelf kunt realiseren. De combinatie van theorie en praktijk zorgt voor een leuke én leerzame workshop.

Workshop Tuinverzoring - De Tuinen van Appeltern

Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een lekkernij. Daarna krijg je theorieles over tuinverzorging. Je kunt zelf aantekeningen maken, een kladblok en pen krijg je van ons bij binnenkomst. Na informatie over het verzorgen van je tuin, gaan we gezamenlijk lunchen. Na de lunch bekijken we de theorie in de praktijk in de meer dan 200 voorbeeldtuinen.

Workshop Tuinverzoring - De Tuinen van Appeltern

Tijdens de gehele dag is er natuurlijk ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Omdat de groep uit maximaal 15 personen bestaat, is er aandacht voor iedereen. Na het praktijkgedeelte houdt Hans van Biemen een nabespreking en wordt de workshop gezamenlijk afgesloten.

10.00 uur Ontvangst met een kopje koffie/thee en een gevulde koek uit de oven
10.30 uur Theorie 'Tuinverzorging'
13.00 uur Gezamenlijke lunch
14.00 uur Rondleiding door De Tuinen van Appeltern met praktijkgedeelte
16.30 uur Nabespreking
17.00 uur Einde programma

Prijs: € 80,00 p.p.

Prijs inclusief:

  • Entree tot De Tuinen van Appeltern
  • Een parkeermunt;
  • Koffie of thee met een gevulde koek;
  • Gezamelijke lunch;
  • Kladblok met pen;
  • Middagpauze met een kopje koffie of thee;

LET OP: Minimaal 7 personen, maximaal 15 personen