Workshop: Chocolade (kerst)krans maken

Voor grote én kleine snoepers! Kom zelf chocolade tempereren, mengen, opspuiten en decoreren. Na het decoreren laten we de letters opharden en mag je deze mooi mag verpakken.
workshop
Aanvang 12:30 uur

Deze workshop wordt verzorgd door Tante Taartje, de tante die élke taart of lekkernij kan maken! Lieselot Korsten werkt als verpleegkundige part-time in het CWZ. Naast deze baan, houdt ze zich bezig met het maken van unieke, huis- en op maat gemaakte taarten en andere lekkernijen. Deze passie is ontstaan tijdens de jaren dat ze in Engeland woonde, dààr weten ze hoe je taarten en lekkers maakt! Terug in Nederland, met twee kleine kinderen, is Tante Taartje ontstaan.

De passie om bij iedere persoonlijke wens een unieke huisgemaakte lekkernij te creëren, wil ze graag tijdens deze workshop 'Chocolade (kerst)krans maken' met jullie delen.

Tijdens deze workshop ga je zelf:

  • De chocolade tempereren;
  • De chocolade mengen;
  • De chocolade opspuiten in de gewenste vorm;
  • De chocoladekrans decoreren.

Na het decoreren laten we de kransen opharden en mag je deze mooi mag verpakken. Zodoende kun je de (kerst)krans cadeau doen óf natuurlijk zelf te houden!

Workshop chocoladeletter maken - De Tuinen van Appeltern
  • Datum: zaterdag 22 december 2018
  • Tijden: 12:30 uur tot 13:15
  • Kosten: € 7,50 per persoon, elke krans erna € 5,00.

LET OP: Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding van een volwassene

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.