Wijnproeverij: kwaliteitswijnen uit de Elzas

GRATIS ENTREE | Domaine Alsace is gespecialiseerd in de import en verkoop van kwaliteitswijnen uit de Elzas. De wijnimport is ontstaan uit passie voor wijn en voor de Elzas.
expositie
Aanvang 16.00 uur

Kom proeven en ontdek wat voor moois de Elzas biedt op wijngebied!

Alle wijnen zijn afkomstig van eigen import direct bij de wijnboer. Ze werken enkel samen met onafhankelijke wijnboeren. Deze hebben het hele proces van de wijngaard tot het bottelen in eigen beheer.

Domaine Alsace

Heerlijke ambachtelijke wijnen gemaakt met respect voor de natuur en traditie. Tijdens PUUR laten zij je kennis maken met verschillende biologische wijnen uit de Elzas.

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.