Voorstelling: Een warm onthaal in Appeltern!

Al vanaf het prille begin staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Ook zoeken we graag de interactie met onze gasten door over meer te vertellen dan tuinen alleen.
evenement
Aanvang 18:30 uur

De Denksels, de Wijsheden, de Bloemkaartjes.. allemaal bedoeld om ieders doen en denken te verbreden. Onze openheid heeft inmiddels menigeen geraakt en doen glimlachen. Met onze tuin als basis zijn we daar best trots op. Ook al omdat de tuin op zichzelf daardoor anders gezien ging worden.

Tuinwijsheden - Ben van Ooijen

Tijdens het 25 jarig jubileum van ons park hadden we ooit het idee om onze bedrijfs- en levenservaringen te verpakken in een soort van tuintheater.. Het is er nooit van gekomen. Ook tijdens de eerste editie van ‘Puur Appeltern’ misten we nog een leuke activiteit tijdens de avonduren. Een activiteit waar je als bezoeker in combinatie met de lichtjesavonden naar toe kunt gaan.

'Een warm onthaal in Appeltern' wordt tijdens de tweede editie van PUUR Appeltern juist die activiteit! We bieden bezoekers tijdens deze avond een warm welkom met een hapje, een drankje én vermaak.

Als je ook warm onthaald wilt worden in Appeltern, al dan niet met vrienden, familie of collega’s, moet je wel even een plekje reserveren.

Tuinwijsheden - Ben van Ooijen

Ben van Ooijen, de ‘vooroploper’ in Appeltern, deelt zijn ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Wat zijn zijn inspiratie bronnen? Waardoor wordt hij geprikkeld en hoe prikkelt hij ook zelf met zijn verhalen, columns en vernieuwingen in het park? Het gaat alle kanten op.. Ben vertelt en denkt immers (altijd al) op zijn eigen manier. Je hoort en ziet hoe belangrijk muziek en beeld voor hem zijn. Het gaat over vroeger en nu, over al het moois van het leven maar ook over zaken die ontroeren.

Onthaal in Appeltern - De Tuinen van Appeltern

We noemen de bijeenkomst ‘een onthaal’ in plaats van ‘theater’ terwijl het dat natuurlijk ook wel is. We blijven daarmee in de lijn van Ben die zijn gedichten ook geen gedichten maar 'Denksels noemt.

Per avond kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk onthaald worden. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of aperitief. Na Ben's woordelijke, muzikale en visuele ontboezemingen is het tijd voor een borrel met wat lekkere hapjes. Aansluitend is er dan ook nog voldoende tijd om de lichtjestocht te lopen.

Onthaal in Appeltern - De Tuinen van Appeltern

Als je ook onthaald wilt worden in Appeltern, al dan niet met vrienden, familie of collega’s, moet je even een plekje reserveren. Het onthaal is minder geschikt voor kleine kinderen.

Voorstellingen

Let op: Bij bovengemiddelde belangstelling komen er voorstellingen/data bij! Leden dienen ook een plekje te reserveren, dit is een niet-gerelateerd tuinevent.