De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern
Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark

Vier je herfstvakantie in Appeltern!

Kinderen kunnen zich tijdens de herfstvakantie van 14 t/m 29 oktober 2017 weer volop vermaken bij De Tuinen van Appeltern. En dat helemaal gratis!

In deze periode staan kinderen centraal bij ‘De Tuinen van Appeltern’. Wanneer je ons bezoekt tijdens deze dagen, weet je zeker dat jouw kinderen zich ook prima zullen vermaken.

Herfstvakantie - De Tuinen van Appeltern

Laat ze heerlijk ravotten op het 'Natuurlijk Spelen & Ontdekken’ terrein. Een ware beleving voor kinderen en de perfecte manier om ze in contact te laten komen met de natuur!

Herfstvakantie - De Tuinen van Appeltern

Speurtocht: Roodkapje heeft hier afgelopen week ook heerlijk gespeeld, alleen is toen haar 8 gouden appeltjes verloren! Help jij haar mee zoeken? Met deze speurtocht maak je kans op het winnen van kaartjes voor de Efteling, waar je haar zelf kan gaan opzoeken!

Verder beschikt ons park over:

  • Diverse boomhutten, een speeltuin met glijbaan, schommels en diverse andere speeltoestellen
  • Een kabouterpad waar zij zich even tussen de kabouters wanen
  • Een hagendoolhof
Herfstvakantie - De Tuinen van Appeltern

Zoals je ziet, is er voor kinderen genoeg te beleven in ons park. In de tussentijd kunt u zelf natuurlijk genieten van onze meer dan 200 voorbeeldtuinen en inspiratie opdoen voor de eigen tuin. Maak een herfstwandeling door de vele verkleurende tuinen waarin bovendien nog tientallen decoraties en najaarsbloeiers pronken!

In de periode van 14 t/m 29 oktober hebben kinderen (t/m 12 jaar) GRATIS entree! (normale entreeprijs: € 6,25) Kinderen van 0-6 jaar hebben altijd gratis entree.