Tuinrariteiten

Wie ooit op het idee kwam weten we niet meer, maar het viel wel meteen bij iedereen in de smaak!
evenement
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

Gewoon van die gekke dingen in de tuin zetten die je niet verwacht tijdens een rondwandeling. Misschien waren we onze tijd al ver vooruit, want tegenwoordig zie je heel veel grappig verknipte plaatjes met leuke teksten op Facebook en Instagram!

rariteten.JPG

Meer dan 10 jaar organiseren we inmiddels ons Rariteitenfestival. Omdat we het belangrijk vinden dat tuiniers persoonlijke elementen in hun tuin zetten, blijven we daar ook mee doorgaan. We willen daar natuurlijk niet mee zeggen dat een persoonlijk elementje per saldo iets grappigs of iets vrolijks moet hebben. Integendeel.. een eigen gemaakt kunstwerk, een sprekende tekst of een memorabele foto maken in de privétuin vaak veel meer indruk.

Voor ons park hebben de Rariteiten nog een andere reden. Wij vinden dat een wandeling door onze tuinen ook onderhoudend en lachwekkend mag zijn. We willen ook wat bijdragen aan het zomergevoel. Onze vondsten zijn vooral vrolijk, maar we schuwen het aansnijden van een actueel thema niet. Vanaf 1 juni zijn onze Rariteiten weer te zien!

auto.JPG