Tentoonstelling 'Overleven in de Winter'

GRATIS ENTREE | Hoe ging het er vroeger in de winter aan toe in het Land van Maas en Waal? Wat is zwieren en zwaaien? Wat at je in de winter? Wat deed je in de winter?
expositie
Aanvang 11:00 uur

De vrijwilligers van Museum Tweestromenland hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een speciale tentoonstelling welke vanaf 10 november te bezichtigen is bij De Tuinen van Appeltern!

De tentoonstelling "Overleven in de winter" maakt deel uit van onze sfeervolle winterprogramma PUUR Appeltern.

De expositie is officieel geopend op 10 november om 16.30 uur door Thomas Steenkamp, voorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland.

Rondleidingen

Museum Tweestromenland geeft korte rondleidingen door de tentoonstelling 'Overleven in de Winter'. Tijdens de rondleiding komt u meer te weten over hoe je vroeger de winter doorkwam. Je loopt met een gids die veel weet over die tijd langs een scène over de oogst, de slacht, de wintermaand en leerlooien in het Land van Maas en Waal. Op verschillende data worden er rondleidingen gegeven!

Zaterdag 24 november 14:00 - 17:00 (elke half uur)
Zondag 9 december 11:00 - 14:00 (elk half uur)
Zaterdag 22 december 11:00 - 14:00 (elk half uur)
Zaterdag 29 december 11:00 - 14:00 (elk half uur)
Zaterdag 5 januari 11:00 - 14:00 (elk half uur)

Activiteiten

In samenwerking met De Tuinen van Appeltern organiseert Museum Tweestromenland ook nog een aantal leuke activiteiten die je gratis bij kunt wonen.

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

Kijk voor actuele openingstijden en alle activiteiten op Appeltern.nl/puur!