Sous-Terre Art Fair Appeltern

Op de Sous-Terre Art Fair Appeltern zul je een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst.
expositie
Aanvang 10:00 uur

Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars, fotograven en edelsmeden die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Een ballotage commissie waakt over de kwaliteit van het gebodene.

De organisatie van de kunstbeurs is in handen van Sous-Terre Evenementen VOF. Al meer dan 10 jaar organiseren zij succesvolle kunstbeurzen. Sous-Terre Evenementen vindt haar oorsprong in galerie Sous-Terre. Met een expositieruimte van 1000 m2 en een beeldenpark van ruim 30.000 m2 behoort Sous-Terre al meer dan 30 jaar tot de grootste en één van de meest gerenommeerde galeries van Nederland. Niet voor niets is de galerie al een aantal keren doorgedrongen tot de finale van ‘Galerie van het jaar’ verkiezingen.

sous_terre_artfair appeltern - De Tuinen van Appeltern

Aangezien Sous-Terre aan de beurs deelneemt, is ook dit een teken dat de kwaliteit van de kunst gewaarborgd is. Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die je niet snel zal vergeten.

Graag tot ziens op de Sous-Terre Art Fair Appeltern!