PUUR Appeltern

Met PUUR geeft Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, door PUUR gaat een al lang gekoesterde wens gaat in vervulling!
expositie
Aanvang 11:00

Van november tot half januari is alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen!

Decoraties voor binnen en buiten, exposities, alternatieve kerstbomen, stookdagen, Puur reeksen, optredens van koren, lichtjes dagen, wintermutsen, workshops, demonstraties, winterbarbecue, kunst, sfeershop, vertellingen, kinderactiviteiten, films, overwinteren, korte tuinroute , seizoenlunches, winterexpositie met Museum Tweestromenland, sfeertafels, tuinadvies, wijnproeverij, mindfullness enz. enz.

PUUR IN APPELTERN

Door en met het nieuwe entreegebouw heeft de Tuinen van Appeltern nu ook in de wintermaanden meer te bieden. Iedereen is nu ook welkom in november, december en een paar weekjes van januari.

PUUR is geen grootschalig evenement maar daarom niet minder sfeervol en boeiend. PUUR is kijken, luisteren, proeven, shoppen, leren en genieten. We beginnen lekker intiem met activiteiten in sfeervol aangeklede binnenruimtes en langs een korte tuinroute. Het overgrote deel van het park is dus niet toegankelijk. Staat tegenover dat je je ogen uitkijkt in de PUUR TOUR en de toegang ook gratis is.

Puur Appeltern

De PUUR Periode is uitermate geschikt om te genieten, om af te spreken met vrienden en even lekker uit te waaien. De PUUR ambiance is niet vergelijkbaar met wat Appeltern normaal te bieden heeft. Tijdens PUUR is geen dag hetzelfde, steeds staat er iets anders op het programma!

PUUR is geen kerstshow, PUUR is geen winterfair..
PUUR is PUUR!

PUUR Appeltern

Bijzondere winteropenstelling

Normaliter sluiten we op de laatste zondag van november onze poorten, maar nu blijven we gewoon open tot en met 6 januari elke dag, behalve de maandag en dinsdag én feestdagen.