Parkopening 2020

Na drie maanden bouwen, verbouwen, poetsen en planten, gaan vandaag de tuinpoorten van Appeltern weer open!
evenement
Aanvang 10.00 uur

De grote schoonmaak is weer voorbij. We waren afgelopen seizoen met voor het eerst in ons bestaan langer open, maar omdat de werkzaamheden tussentijds gewoon door konden gaan heeft onze tuindienst alles toch weer op tijd afgekregen.

Parkopening - De Tuinen van Appeltern

Het aanleggen van nieuwe tuinen gaat overigens gewoon door. We bieden creatieve ontwerpers en hoveniers graag alle ruimte voor hun bijzondere creaties. Ze mogen daarbij zelf bepalen op welk tijdstip hen dat het best past. Het plantenrijk van Appeltern wordt dit jaar nog indrukwekkender dan het al was. De samenwerking met gepassioneerde kwekers en echte planten kenners zorgt voor nog meer soorten in de borders, en doordachte combinaties in de groenstroken!

Parkopening - De Tuinen van Appeltern

Achter de schermen op de website Appeltern.nl vind je steeds meer informatie terug van alles wat je ziet. Onze plantendatabase is bijvoorbeeld bijna dubbel zo groot geworden. Voor het eerst in ons bestaan durven we ook de aandacht te vragen voor onze bloembollen. We hebben er tienduizenden geplant dit jaar en gaan daar de komende jaren vrolijk mee door.