Optreden Fanfare Wilhelmina

Op zondag 2 juni trakteren wij onze gasten graag op een optreden door Fanfare Wilhelmina uit Nederasselt. Zij treden om 14.00 uur en 16.30 uur in het park.
workshop
Aanvang 14:00 uur

Fanfare Wilhelmina uit Nederasselt is een dynamische vereniging. Bijna 100 jaar geleden (in 1923) opgericht, hebben we bijna 60 leden, waarvan een grote groep jeugd en leerlingen. We verzorgen in Nederasselt de opluistering van o.a. Carnaval, intocht Sinterklaas, themaconcerten, uitwisselingsconcerten met andere verenigingen, enzovoort.

Fanfare Wilhelmina - De Tuinen van Appeltern

Onder leiding van dirigent Jos de Kleijn is het vooral een gezellige club. We zijn niet meer uit op het behalen van zo hoog mogelijke prestaties op concoursen, maar willen een muzikale bijdrage leveren aan de leefbaarheid in het dorp Nederasselt door middel van de bovengenoemde activiteiten. Op een gezellige en informele manier. Dit blijkt ook wel uit het groot aantal leden wat inmiddels buiten Nederasselt woont, maar nog steeds verbonden is aan onze vereniging.

Fanfare Wilhelmina - De Tuinen van Appeltern

Met een grote groep leerlingen die binnen afzienbare tijd aan het orkest kan worden toegevoegd, hopen we het 100-jarig bestaan in 2023 muzikaal stevig te kunnen vieren; we werken er allemaal hard aan om dat te realiseren!