Najaarsdecoratieworkshop met een vleugje kerst

Ontdek je creativiteit en groene skills tijdens onze gezellige najaarsdecoratieworkshop
workshop
Aanvang 13:00 uur

We noemen onze decoratieworkshops eigenlijk altijd ‘kleine creatieve feestjes’, dat zegt al genoeg toch! Doe gezellig mee! Naast een smakelijk ontvangst, besteden we aandacht aan de uitwisseling van kennis, kunde en beleving.

decorereennn.PNG

Tijdens de workshop ga je aan de slag met het weven, binden en decoreren van allerlei soorten najaarsmateriaal, met een vleugje kerst. Het eindresultaat: rijkgedecoreerde tafeldecoratie, helemaal naar eigen smaak. Laat je verrassen door je eigen creativiteit.

Een workshop valt natuurlijk te combineren met een bezoek aan onze tuinen en aan het eind van de dag ga je naar huis met een prachtig decoratiestuk. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding, die zijn er in ieder geval genoeg!

Deelnemen kun je individueel doen, maar ook in groepsverband. Als jouw groepje groot genoeg is, kunnen we overleggen over een eventueel compleet dagprogramma.

Datum: 21 & 22 november 2020
Programma: 13:00 tot 16:30 uur
Prijs: € 48,50 p.p.

Prijs inclusief:

  • Entree tot het park en een parkeermunt;
  • Kopje koffie of thee met een mini muffin;
  • Consumptie naar keuze en een hapje;
  • Alle gebruikte materialen én een parkeermunt!

LET OP: Reserveren is mogelijk t/m vrijdag 20 november!

Teambuilding workshops

We geven regelmatig (seizoensgebonden) teambuildingworkshops. Denk hierbij aan een workshop vogelhuisjes maken, wilgentenenmandje vlechten, kruidenworkshops of een plukboeket samenstellen. De workshops zijn voor bedrijfs- en/of familie-uitjes.

Teambuilding Workshop | De Tuinen van Appeltern

De decoratieworkshops in De Tuinen van Appeltern zijn geen gewone bloemschikworkshops, wij gebruiken vooral natuurlijke en duurzame materialen als wilgentenen, bereklauw, hout, ranken, takken en ander materiaal wat in de natuurlijk te vinden is. Dit dient als basis voor de decoratiestuk!

Combineer een bezoek aan onze tuin met een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop! Iedereen gaat gegarandeerd met een prachtig decoratiestuk naar huis. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding!