Met speciale korting naar Groenexpo Bloem & Tuin én De Tuinen van Appeltern!

Kronkelige bospaden, groene tuinen, geurende bloemen, zoemende beestjes en mooie open plekken vormen het prachtige decor van het evenement; Groenexpo Bloem & Tuin in Nuenen. Op Landgoed Gulbergen vindt Groenexpo Bloem & Tuin in 2020 voor de 27ste keer plaats van vrijdag 17 juli t/m zondag 26 juli 2020!
evenement
Aanvang 10:00 uur
Entree € 20,-

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, Tuin design en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Groenexpo Bloem & Tuin. Tijdens dit tiendaagse evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Groenexpo Bloem & Tuin 2020 - De Tuinen van Appeltern

Voor het hele gezin en leuk voor kinderen!

Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!

Voor kinderen is er de jaar veel plezier te beleven. Er komt een quiz labyrinth,natuureducatie, belevingspad. Ook komt er een leuke speeltuin, diverse workshops en er is een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar zijn bovendien gratis welkom. Daarnaast is Bloem & Tuin ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
Alle looppaden zijn namelijk bestrooid met speciale langere houtschaafsels. Met een elektrische rolstoel of scootmobiel is dit prima begaanbaar. Een handbewogen rolstoel heeft wat hulp nodig.

Bestel nu het speciale tuinenreis actieticket!

Bestel het speciale tuinenreis actieticket, bezoek in 2020 De Tuinen van Appeltern en Groenexpo Bloem & Tuin én ontvang int totaal €6,50 korting!

Kom genieten en inspiratie opdoen!

Dit jaar bestaat Groenexpo Bloem & Tuin 27 jaar. Van 17 tot en met 26 juli nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met u delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten. Even uitrusten doe je met een lekker hapje en drankje bij een van de sfeervolle eetkraampjes en gezellige zitjes die Groenexpo Bloem & Tuin rijk is. Kortom: de 27e editie van Groenexpo Bloem & Tuin biedt alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen dagje uit!

Groenexpo Bloem & Tuin 2020 - De Tuinen van Appeltern

Van binnen naar buiten

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. De tuin is meer dan ooit een verlengstuk van de woning, een sfeervolle ruimte waar we het gehele jaar door van willen genieten. De afgelopen 26 jaar zijn er dan ook talloze nieuwe innovaties en producten ontstaan die het buitenleven nóg leuker maken. Denk aan jacuzzi’s, duurzame verlichtingselementen, luxe loungesets, moderne tuindecoraties en buitenkeukens. Daarnaast is ook de interesse voor een goed tuinontwerp gegroeid en gaan we graag op zoek naar bijzondere bloemen en planten die onze buitenruimte de gewenste uitstraling geven. Tijdens Bloem & Tuin worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van buitenleven gepresenteerd en laten we je zien hoe je van jouw tuin, dakterras of patio, een droomomgeving maakt.

Groenexpo Bloem & Tuin 2020 - De Tuinen van Appeltern

Toen en nu

Groenexpo Bloem & Tuin is ontstaan in 1994, met als doel om jaarlijks het mooiste op het gebied van bloemen, planten en tuinen samen te brengen in één bruisend evenement. Sindsdien worden tuinliefhebbers ieder jaar verrast en geïnspireerd door alles in en om het buitenleven. Zo werd in een eerdere editie het mobiel tuinieren geïntroduceerd en lieten we zien hoe je van jouw tuin een ultieme rustplek maakt. De laatste 22 jaar vormen de prachtige bossen van Landgoed Gulbergen het decor van Groenexpo Bloem & Tuin. Met ruim 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en meer dan 120 standhouders is het evenement bovendien uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste buitenevent van de Benelux!

Bestel nu het speciale tuinenreis actieticket!

Bestel het speciale tuinenreis actieticket, bezoek in 2020 De Tuinen van Appeltern en Groenexpo Bloem & Tuin én ontvang in totaal €6,50 korting!