Meet & Greet voor Tuin & Park 2020

Op vrijdag 2 oktober organiseert De Tuinen van Appeltern in samenwerking met Inkoopgilde en Appeltern productpartners weer het inspiratie event Meet & Greet voor Tuin & Park 2020.
evenement
Aanvang 12:00 uur

Iedereen is het hele jaar welkom in De Tuinen van Appeltern, maar slechts één keer per jaar is alle aandacht in het park gericht op de eigen achterban; hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen.

Meet & Greet 2020 - De Tuinen van Appeltern

Tijdens dit spraakmakende tuinmanifestatie maken hoveniers en ontwerpers kennis met leveranciers en producten. Nieuwste methodieken worden uitgelicht en vakgenoten ontmoeten elkaar. Het is ons te doen om kwalitatieve ontmoetingen, 1-op-1 contacten en gezamenlijke deling van passie voor het groenvak. Vorig jaar waren ruim 50 producenten en dienstverleners te gast. Dat worden er dit jaar wel wat meer, maar de inmiddels vertrouwde gemoedelijkheid en ontspannen sfeer zullen te allen tijde de boventoon voeren.

Wil je weten welke exposaten in 2019 aanwezig waren? Bekijk het overzicht van exposanten in 2019.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

De Meet & Greet voor Tuin & Park is op vrijdagmiddag 2 oktober aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur. Het park is al toegankelijk vanaf 10 uur ’s morgens, maar de bedrijfspresentaties beginnen om 12.00 uur.

Meet & Greet - De Tuinen van Appeltern

Ben jij hovenier, ontwerper of opleider in het groen? Kijk dan voor meer informatie en/of aanmelden op de pagina Meet & Greet 2020.

Wil je jezelf alvast aanmelden?
Aanmelden als eposant
Aanmelden als hovenier of ontwerper