Lekker lang buiten blijven!

Wij propageren graag dat je jezelf in een tuin niet per definitie op één terras moet richten. Immers dan ben je altijd afhankelijk van de omstandigheden op dit terras.
evenement
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

In een ander hoekje van je tuin kan het wel eens veel aangenamer zijn om te gaan zitten. Hoe meer van dit soort uitwijkmogelijkheden er voorhanden zijn, hoe vaker je in je tuin te vinden zult zijn.

Lekker lang buiten blijven | De Tuinen van Appeltern

Het leuke van de huidige tuinmarkt is dat er veel mogelijkheden zijn om je eigen klimaat te regelen. Schaduwdoeken, windschermen, overkappingen, solarverlichting, tuinhaarden; tientallen oplossingen kunnen jouw tuinverblijf veraangenamen. In ons park proberen we zoveel mogelijk gelijke tred te houden met de tuinmarkt.

Lekker lang buiten blijven | De Tuinen van Appeltern

Nieuwe ontwikkelingen in constructies en apparatuur krijgen bij ons een plaatsje. Zodra het ’s avonds wat frisser wordt en het frequenter gaat regenen, ga je wat meer letten op wat allemaal voorhanden is om jouw verblijf in de tuin te kunnen verlengen. We nodigen je graag uit om te zien welke mogelijkheden zoal beschikbaar zijn. Het leuke daarbij is dat ze allemaal zijn ingepast in hun natuurlijke omgeving.