Kom Paasspelen!

Het is voor onze bezoekers inmiddels al heel bekend; op 2de paasdag komt de paashaas naar Appeltern en kan er door de kleinste tuiniers naar hartenlust gezocht worden naar de door hem verstopte paaseieren.
evenement
Aanvang 12:00 uur
Entree € 11,50

Het is tegelijk ook een mooi moment om te zien wat er allemaal veranderd is op het Ontdekkingseiland. De kruipdoor sluipdoor route is weer groter én spannender geworden!

Paas Spelen | De Tuinen van Appeltern

Het Bamboebos is nu bijna ondoordringbaar en de vlindervallei heeft een echte spetterplek met boomstamovergangen. Het nieuwe rondweg pad dat we vorig jaar maakten, zorgt er voor dat je bij ons voortaan altijd kunt spelen en ontdekken.. ook als het een keertje veel geregend heeft.

Paas Spelen | De Tuinen van Appeltern

Als je wilt weten welke vogels, vlinders en kruipers je allemaal kunt tegenkomen, krijg je een speurboekje mee waar ze allemaal in staan. De paashaas begint op 2de paasdag al vroeg met het verstoppen van de eieren. Vanaf 12.00 uur kan iedereen met de zoektocht beginnen.

LET OP: De Paashaas is van 12.00 uur tot 15.30 uur op ons Ontdekkingseiland!

Workshop paaslollies maken!

Heb je alle eieren gevonden, dan ontvang je een leuke prijs in de vorm van een workshopje paaslollies maken! Onder begeleiding van Tante Taartje mogen de kinderen 2 paaslollies maken van oreo en chocolade en vervolgens versieren met oogjes, snaveltjes, hanekam van fondant en glitters en parels.

Oreo Lollies

Als de chocolade is uitgehard ( +/- 5 min) gaan ze de decoratie erop vast ‘lijmen’ met gesmolten chocolade. Als de ‘prijs’ klaar is mogen de kinderen deze mooi verpakken in een zakje met lint en mee naar huis nemen.