Kom genieten van zangeres Laura Bronneberg!

Laura is begonnen met zingen toen ze 11 jaar was, stiekem tijdens haar gitaarles omdat ze thuis niet durfde. Toen ze naar de middelbare school ging, durfde ze steeds meer te zingen en is daar ook gaan optreden met haar dierbare gitaar en vriendinnen.
evenement
Aanvang 19:00 uur

Inmiddels is Laura 19 en heeft ze in verschillende lokale musicals en concerten gezongen. Voorbeelden hiervan zijn de kerstvoorstelling van Brabant Talent ‘Nu dat jij er bent 2.0’ in de Grote Kerk in Oss en de musical ‘Zeur niet’ over Annie M.G. Schmidt in de Lievekamp. Ook heeft ze al vaak de achtergrondmuziek mogen verzorgen bij bedrijfsfeestjes.

Door haar optredens in Oss is ze dus al wat ervaring rijker en bekender, maar het wordt tijd dat ze ook in West Maas & Waal komt doen waar ze zo goed in is optreden!

Laura Bronneberg - PUUR Appeltern

Haar stijl is vooral akoestische ballads, die een intieme sfeer creëren. Echt PUUR dus! Samen met haar gitaar zal Laura alle zaterdagavonden van de lichtjesavonden komen optreden.

Om een indruk te krijgen van Laura, kun je een kijkje nemen op haar Instagram.
Hier plaatst ze covers, soms alleen en soms samen met een vriendin.

Laura zal tijdens PUUR Appeltern haar eigen draai geven aan liedjes van Marco Borsato, Adele, Claudia de Breij, Birdy, Maaike Ouboter en nog veel meer artiesten.

Wil je haar komen bewonderen? Bezoek dan gratis de lichtjesavonden in De Tuinen van Appeltern op 22, 29 december of 5 januari!

LICHTJESAVONDEN IN APPELTERN

Met PUUR zijn De Tuinen van Appeltern voor het eerst in haar bestaan ook in de decembermaand geopend. Een extra reden om ook aandacht te schenken aan het feest van het licht. We hebben al de nodige ervaring met het verlichten van tuinen door de jaarlijkse Mystery Gardens in Lights in september.

PUUR APPELTERN

Op 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 december en 4, 5 en 6 januari zijn er speciale lichtjesavonden! Honderden kaarsjes zullen tegelijk branden op onze PUUR route en in accommodatie 'Buitenlucht', wat gaat zorgen voor een behaagelijk en magisch gevoel. Het wordt een gezellig geheel met (live) muziek en vuur. Op 15, 22, 29 en 5 januari treedt bijvoorbeeld Laura Bronneberg op!

PUUR Appeltern

De wandeling lijkt ons fantastisch voor ouders met kleine kinderen. Ze gaan zich zeker verwonderen over de duizenden lampjes en kaarsjes die overal stralen en schijnen. Het feest begint al in het nieuwe entreegebouw waar honderden kaartjes branden en heerlijke chocomel wacht voor de kleintjes, voor de ouderen wellicht ook glühwein.

LET OP: Om 17.00 uur worden alle lichtjes aangemaakt en kan er begonnen worden aan de wandeling. Om 21.00 uur gaan alle lampen en kaarsen weer uit. Zoals gezegd, het lijkt ons een feest voor de kleintjes maar de lichtjes zijn er natuurlijk voor iedereen die houdt van sfeer en gezelligheid!