Kom genieten van "Trug in de téd"

"Trug in de téd" was het oudste en bekendste smartlappenkoor van het Land van Maas en Waal.
evenement
Aanvang 14:00 uur

Maar het koor is een andere weg ingeslagen. Buiten de smartlappen, Nederlandstalig , zingt het koor nu ook liedjes in andere talen.

Het koor werd opgericht op 14 oktober 1999 en telt nu ruim 71 leden. Zes muzikanten, "tweeschuivers" die het geluid bedienen, en 62 koorleden. Dit alles staat onder leiding van dirigent Ben Duitsman.

Het koor treedt twee keer in de maand op, we kunnen wel zeggen door het gansche land. En op 23 december bij ons, in Appeltern!

Aanvang: 14.00 - 17.00 uur
www.trugindeted.nl

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.