Kom genieten van muziekensemble @Speranza!

@Speranza is een muziekensemble met een gemengde samenstelling (piano, accordeon, viool, cello, gitaar en verschillende houten en koperen blaasinstrumenten) Ze hebben een gevarieerd repertoire en spelen klassiek, pop- en volksmuziek.
evenement
Aanvang 14:00 uur

De ervaring van de meeste muzikanten varieert van enkele jaren tot meer dan 10 jaar. Hun belangrijkste doel is samen muziek maken, maar daarnaast speelt ook de gezelligheid een rol.

Ze treden enkele keren per jaar op en kunnen desgewenst op elke locatie spelen, zoals verjaardagen, jubilea of andere feestelijke gebeurtenissen.

In de maand december geven ze kerstconcerten. Ze spelen traditionele kerstliedjes in kleinere bezettingen, wat een speciale sfeer geeft, maar spelen ook populaire kerstnummers met het hele orkest. Het wordt een afwisselend kerstconcert!

Aanvang: 14.00 - 17.00 uur
Ensemblesperanza.nl

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.