Kom genieten van KoMore Beuningen!

KoMore is een actief koor uit Beuningen. KoMore is zoals de naam het al zegt.. een Koor met een beetje More!
evenement
Aanvang 14:00 uur

Naast het verzorgen van vieringen in de Corneliuskerk in Beuningen doen ze namelijk nog veel meer. Zij zingen enkele keren per jaar buiten hun parochie, organiseren een aantal thema-avonden en activiteiten per jaar, zoals een feestavond, barbecue of een speurtocht. En als we het mogen geloven, is het er altijd gezellig! Samengevat is KoMore een koor met enthousiaste mensen, die hun stem, hun zang en betrokkenheid bij kerk en maatschappij willen laten horen.

KoMore Beuningen

November en december staan in het teken van het voorbereiden van de Kerstoptredens. Het hoogtepunt is de KoMore Kerstavondviering. Zij kijken uit naar het optreden bij ons in de week voor Kerstmis en zien dit als een soort generale repetitie.

Aanvang: 14.00 - 17.00 uur
Facebook.com/KoMoreBeuningen
www.komore.nl

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.