Jouw verhalen en gedichten

Volgens ons is er een duidelijk verband tussen ‘mooie tuinen’ en ‘mooie mensen’. Tuinbezitters die hun tuin elke dag ervaren als een meerwaarde in hun leven zijn per saldo mooie mensen. Ze hebben respect voor alles wat groeit en bloeit, ze zijn geduldiger, vriendelijker, socialer en aardiger.
expositie
Aanvang 10:00 uur
Entree € 13,-

Zulke mensen maken net als wij van alles mee in en rondom die tuin. Wij schrijven daar al wel leuke verhalen over die we delen in column’s en boekjes of bijvoorbeeld in onze Denkseltuin. Maar de verhalen uit de praktijk blijven meestal in kleine kring terwijl misschien wel elke geaarde tuinier ze zou willen horen of lezen.

Daarom riepen we vorig jaar voor het eerst onze bezoekers op om hun tuinverhalen of gedichten met ons en andere bezoekers te delen. We plaatsten ze in onze tuinen en op onze website.

Verhalen lezen

Ook dit jaar laten we weer de meest mooie verhalen en gedichten van tuiniers lezen. Je komt ze gewoon tegen tijdens een wandeling door ons park!

Jouw eigen tuinverhaal inzenden?

Kijk voor meer informatie over inzenden van jouw mooiste tuinverhaal én ingezonden tuinverhalen uit 2018 op Appeltern.nl/tuinverhalen.