(Inloop)workshop 'Kaart & Koffie'

Corine van Wijk is sinds 2018 een onafhankelijk Stampin' Up! Demonstratrice. Dit houdt in dat Corine werkt met mooie stempels en papier van hoogstaande kwaliteit.
workshop
Aanvang 13:00 uur

Corine maakt kaarten, doosjes, cadeaulabels en andere leuke spullen maakt met de producten van Stampin' Up! Ook ontwerpt Corine haak- en breipatronen, deze zijn te vinden op www.cronelia.nl. Daarnaast geeft Corine creatieve workshops en koffie&kaart-ochtenden, zo ook tijdens PUUR in De Tuinen van Appeltern.

Inloopworkshop 'Koffie & Kaart'

Tot en met 3 januari kun je iedere vrijdag deelnemen aan de inloopworkshop 'Koffie & Kaart' bij De Tuinen van Appeltern. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gaan we een leuke kaart maken, een laagdrempelige manier om kennis te maken met stempels, papier en inkt.

Elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur zal Corine aanwezig zijn om je te helpen bij het maken van een mooie (kerst)kaart.

Kosten: €3,50 (Exclusief koffie/thee)
LET OP: Vooraf aanmelden is niet nodig! Je betaalt ter plekke €3,50 aan Corine.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over deze inloopworkshop? Neem dan contact op met Corine van Wijk! Ze is bereikbaar via telefoon (06-11408869) of via email. Benieuwd naar andere activiteiten van Corine? Kijk dan even op haar eigen website Stampincronelia.com.