Herfstdecoratieworkshop: 'Herfstig wanddecoratie'

Ontdek je creativiteit en groene skills tijdens onze gezellige herfstdecoratieworkshop: ‘Herfstig Wanddecoratie’!
workshop
Aanvang 19:00 uur

We noemen onze decoratieworkshops eigenlijk altijd ‘kleine creatieve feestjes’, dat zegt al genoeg toch! Doe gezellig mee! Naast een smakelijk ontvangst, besteden we aandacht aan de uitwisseling van kennis, kunde en beleving.

Hersftdecoratieworkshop Herfstig wanddecoratie - De Tuinen van Appeltern

Een workshop valt natuurlijk te combineren met een bezoek aan onze tuinen en aan het eind van de dag ga je naar huis met een prachtig decoratiestuk. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding, die zijn er in ieder geval genoeg!

Deelnemen kun je individueel doen, maar ook in groepsverband. Als jouw groepje groot genoeg is, kunnen we overleggen over een eventueel compleet dagprogramma.

  • Datum: 10 oktober 2019
  • Programma: 19:00 tot 22:00 uur
  • Kosten: € 37,50 per persoon
    Inclusief: Entree tot het park, kopje koffie of thee met een mini muffin, een consumptie naar keuze en een hapje, alle gebruikte materialen én een parkeermunt!

Teambuilding workshops

We geven regelmatig (seizoensgebonden) teambuildingworkshops. Denk hierbij aan een workshop vogelhuisjes maken, wilgentenenmandje vlechten, kruidenworkshops of een plukboeket samenstellen. De workshops zijn voor bedrijfs- en/of familie-uitjes.

Teambuilding Workshop | De Tuinen van Appeltern

De decoratieworkshops in De Tuinen van Appeltern zijn geen gewone bloemschikworkshops, wij gebruiken vooral natuurlijke en duurzame materialen als wilgentenen, bereklauw, hout, ranken, takken en ander materiaal wat in de natuurlijk te vinden is. Dit dient als basis voor de decoratiestuk!

Combineer een bezoek aan onze tuin met een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop! Iedereen gaat gegarandeerd met een prachtig decoratiestuk naar huis. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding!