Halloween Griezeltochten 2019

Griezelen, schrikken en gillen tijdens de Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Appeltern! Het thema voor 2019 is FREAKSHOW!
evenement
Aanvang 17:45
Entree € 10,95

Pas op, het is weer zo ver! Ben jij klaar om dit jaar te komen griezelen in De Tuinen van Appeltern? Wij kunnen niet wachten om je de stuipen op het lijf te jagen… Jong of oud, klein of groot. Het maakt ons niet uit, we doen ons uiterste best om je flink te laten schrikken.

Halloween Griezeltochten 2019 | De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern worden weer compleet omgetoverd tot een griezelpark, je herkent het niet meer terug. De paden waar je normaal lekker rondwandelt, zijn nu pikkedonker en van alle kanten kun je een heks of spook verwachten. De mooie heggen die er staan? Wie weet wat daar allemaal achter zit.. En dan heb je nog de tuinhuisjes je wil niet weten wie zich daar verstopt houden…

Halloween Griezeltochten 2019 | De Tuinen van Appeltern

De Halloween Griezeltochten worden al jaren georganiseerd in samenwerking met De Megense Comedie, een amateur toneelgezelschap uit het naburige dorpje Megen. Zij brengen tientallen griezels mee, die samen met onze eigen Appeltern medewerkers weer hun best gaan doen. Elk jaar hebben we een mega spannend thema voor de tocht, waarbij alle vrijwilligers de rol van hun leven spelen. Ze doen er alles aan om er bij iedereen een gilletje uit te krijgen. Het thema van dit jaar maken we later bekend, maar één ding is zeker: zo eng is het nog nooit geweest!

De Megense Comedie bedenkt elk jaar een nieuw thema dat langs de route in allerlei taferelen te herkennen is. Dit jaar is het thema FREAKSHOW!

Halloween Griezeltochten 2019 | De Tuinen van Appeltern

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een kaartje?
  Een kaartje kost €10,95 per persoon, ongeacht welke leeftijd.
 • Hoe laat start de eerste griezeltocht en kunnen we nog kaarten kopen aan de kassa?
  Vanaf 17.45 uur start elke 5 minuten een tocht. Onze kassa is geopend om 17.15 uur en sluit om 21.00 uur, tenzij onze griezeltochten uitverkocht zijn. In dat geval zal er geen deurverkoop zijn.
 • Is er een adviesleeftijd voor de Halloween Griezeltochten?
  Ja, wij adviseren een leeftijd v.a. 8 jaar. Je loopt de tocht op eigen risico.
 • Vanaf welke leeftijd mogen kinderen op eigen houtje de griezeltocht lopen?
  Kinderen t/m 12 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.
 • Zijn abonnees gratis en kunnen gratis kaarten en/of kortingsbonnen worden ingeleverd?
  Nee, helaas hebben leden bij dit evenement geen gratis toegang, dit betreft geen tuingerelateerd evenement. Uiteraard zijn leden van harte welkom, bestel je tickets hier! (Kortings)bonnen kunnen NIET ingeleverd worden tijdens deze avonden.
Halloween Griezeltochten 2018 | De Tuinen van Appeltern

Je bezoek aan onze griezeltochten uitbereiden?
Geniet van een lekkere pannenkoek bij 't Sprookjeshof in Appeltern!!

Tickets bestellen

 • Tickets bestellen is mogelijk vanaf 1 maart 2019