Geniet van het Vocaal Ensemble Pur Sang!

Het Wijchense Popkoor Pur Sang bestaat uit 16 enthousiaste vrienden die elkaar via de muziek hebben leren kennen. Het popkoor doet het allemaal net iets anders dan andere koren.
evenement
Aanvang 14:00 uur

Zo staat muzikaal begeleidster Hanneke Heesakkers niet voor het koor bij optreden, maar zingt ze lekker mee. En de repetities vinden elke donderdag plaats in een Balgoijse huiskamer. De zangers en zangeressen brengen een mooi scala aan 4- tot 6-stemmige nummers.

Pur Sang vocaal ensemble

Pur Sang zingt vooral mooie popmuziek anno nu, maar in december stapt het koor over op hun kerstrepertoire. Het popkoor noemt zich gekscherend wel ooit het Sky Radio-koor, want daar zijn vaak nummers te horen die ze zingen.

Aanvang: 14.00 - 17.00 uur
Facebook.com/PurSangWijchen/
Pursangwijchen.nl/

Onderdeel van PUUR Appeltern

Met PUUR geeft De Tuinen van Appeltern invulling aan het winterseizoen, hierdoor gaat een al lang gekoesterde wens in vervulling! Door en met het nieuwe entreegebouw hebben we in de wintermaanden veel meer te bieden.

PUUR Appeltern 2018

GRATIS TOEGANG
Van november tot en met 6 januari is de toegang gratis en alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen.

De Tuinen van Appeltern zijn in deze periode 5 dagen per week te bezoeken, enkel om maandag en dinsdag niet. We zijn woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, met uitzondering van onze lichtjesavonden! Op die avonden zijn we tot 21:00 uur geopend.